ne-fer Yönetici
| Konu: Hicaz Makaminda 248 Sarki 24th Ağustos 2010, 02:12 | |
| Hicaz Makaminda 248 Sarki...TSM....
7 rapid linkidir ve her link 100 mb.dir...Tum sarkilar 648 Mb.dir...
Acaba sen misin kederin var mi-01--Bîmen Sen--Melihat Gülses Açik birak pencereni-01--S.Ayhan Özisik--Burhan Dikencik Açildi gül figân etmekte bülbül-01--Sadettin Kaynak--Alâeddin Yavasça Açmazsan eger kalbime sen yâre-i hicran-01--Y.Asim Arsoy--Serap Kuzey Açmazsan eger kalbime sen yâre-i hicran-02--Y.Asim Arsoy--Burhan Dikencik Açmazsan eger kalbime sen yâre-i hicran-03--Yesârî Asim Arsoy--Alâeddin Yavasça Ada sahillerinde bekliyorum-01--Türkü--Melihat Gülses Ada sahillerinde bekliyorum-02--Türkü--Necmi Riza Ahiskan Adalardan bir yar gelir-01--Yesârî Asim Arsoy--Recep Birgit Affeyle suçum ey gül-i ter-01--Sevki Bey--Serap Mutlu Akbulut Affeyle suçum ey gül-i ter-02--Sevki Bey--Muazzez Abaci Affeyle suçum ey gül-i ter-03--Sevki Bey--Gül Yazici Aglamisim gülmüsüm-01--Alâeddin Sensoy--Inci Çayirli Aglar gezerim sahili-01--Alâeddin Yavasça--Alâeddin yavasça Aglar gezerim sahili-02--Alâeddin Yavasça--Sehnaz Ugurel Aksam erdi yine sular karardi-01--Rahmi Bey--Bekir Sidki Sezgin Aksam erdi yine sular karardi-02--Rahmi Bey--Gürsel Koçak Aksam olur sabah olur yar gelmez-01--Dramali Hasan Güler--Emel Iscan Al goncayi deremedim-01--Yesârî Asim Arsoy--Burhan Dikencik Al goncayi deremedim-02--Yesârî Asim Arsoy--Inci Çayirli Albümlerden çikarttigin-01--Yusuf Nalkesen--Yasar Özel Alemde ey serv-i semen-01--Haci Fâik Bey--Alâeddin Yavasça Anladim sevmeyeceksin beni sen nazli çiçek-01--Selâhattin Pinar--Necmettin Yildirim Anlatilmaz bin derd ile-01--Erdogan Yildizel--Taner Bülbül Arayanlar beni daglarda bulsun-01--Hanende Nedim--Alâeddin Yavasça Artik bu solan bahçede bülbüllere yer yok-01--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Yavasça Artik bu solan bahçede bülbüllere yer yok-02--Alâeddin Yavasça--Özdal Orhon Artik bu solan bahçede bülbüllere yer yok-03--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Sensoy Artik bu solan bahçede bülbüllere yer yok-04--Alâeddin Yavasça--Filiz Satiroglu Asik oldum yavrucagim-01--Enderûnî Ali Bey--Burhan Dikencik Asik oldum yavrucagim-02--Enderûnî Ali Bey--Gülden Sarikâhya Ask mevsime bakmaz güzelim-01--Alâeddin Yavasça--Kendi Sesinden Aski seninle tatti-01--Fehmi Tokay--Ayla Büyükataman Aski seninle tatti-02--Fehmi Tokay--Melihat Gülses Aski seninle tatti-03--Fehmi Tokay--Alâeddin Yavasça Aski seninle tatti-03--Fehmi Tokay--Alâeddin Yavasça Askinla ben ey nâzenin-01--Ismail Dede Efendi--Bekir Sidki Sezgin Askinla ben ey nâzenîn-02--Ismail Dede Efendi--Koro Âtes-i sûzân-i firkat yakti cism ü cânimi-01--Haci Faik Bey--M.Nurettin Selçuk Ay dogarken su tepeden-01--Kaya Bekat--Elâ Altin-Taner Sener Ayrilik atesten bir ok-01--Fahri Kayahan--Sevim Tanürek Ayrilik da zor degil-01--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Yavasça Ayrilik da zor degil-02--Alâeddin Yavasça--Güler Basu Sen Aysem Aysem gül Aysem-01--Kasim Inaltekin--Melihat Gülses Baglanip zülf-i hezâran tâbina-01--Sevki Bey--Bekir Sidki Sezgin Baharin zamani geldi-01--Ismail Dede Efendi--Koro Baharin zamani geldi-02--Ismail Dede Efendi--Koro Bakin bad-i semûm olmus-01--Hafiz Yusuf Efendi--Bekir Sidki Sezgin Bakin bâd-i semûm olmus-02--Hafiz Yusuf Efendi--M.Nurettin Selçuk Bakin bâd-i semûm olmus-03--Hafiz Yusuf Efendi--Alâeddin Yavasça Bakislarin kivilcim rûha alev saçiyor-01--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Yavasça Bana gül mü diyorsun-01--Baki Duyarlar--Emel Iscan Bana her yerde senin rûy-i melâlin görünür-01--Bîmen Sen--Alâeddin Yavasça Bana yardan vazgeç derler-01--Sadettin Kaynak--Ela Altin Bana yardan vazgeç derler-02--Sadettin Kaynak--Recep Birgit Bana yardan vazgeç derler-03--Sadettin Kaynak--Alâeddin yavasça Beklerim yolunu gözlerim aglar-01--Sadi Hosses--Ufuk Caba Ben bilmez idim gizli âyân-01--Durak--Bekir Sidki Sezgin-Bekir Sidki Sezgin Ben gamli hazan-01--Melahat Pars--Koro Ben gamli hazan-02--Melahat Pars--Ela Altin Ben gamli hazan-03--Melahat Pars--Alâeddin Yavasça Ben ne ettim sana bilmem ah felek-01--Medenî Aziz Efendi--Alâeddin Yavasça Bende hicran yarasindan-01--Sadi Isilay--Ela Altin Beni cânimdan ayirdi-01--Muzaffer Ilkar-Ayla Büyükataman Beni cânimdan ayirdi-02--Muzaffer Ilkar--Esma Basbug Beni cânimdan ayirdi-03--Muzaffer Ilkar--Burhan Dikencik Beni güldürmedin âlemde-01--Suphi Ziya Özbekkan--Alâeddin Yavasça Beni sev rûhumu sar-01--Misirli Ibrahim Ef.--Burhan Dikencik Beni sev rûhumu sar-02--Misirli Ibrahim Ef.--Özdal Orhon Beni sev rûhumu sar-03--Misirli Ibrahim Efendi--Alâeddin Yavasça Benim yarim gelisinden bellidir-01--Sadettin Kaynak--Gülden Sarikâhya Benim yarim gelisinden bellidir-02--Sadettin Kaynak--Müzeyyen Senar Bilmem kaç yil aradim-01--M.Nurettin Selçuk-M.Nurettin Selçuk Bilmiyorum bana n'oldu-01--Sevki Bey--S.Mutlu Akbulut Bin yildan uzun bir gecenin-01--Cinuçen Tanrikorur---Koro Bir atesim yanarim-01--Avni Anil--Necmettin Yildirim Bir atesim yanarim-02--Avni Anil--Nesrin Sipahi Bir bahar aksami rastladim size-01--Selâhattin Pinar--Ayla Büyükataman Bir bahar aksami rastladim size-02--Selâhattin Pinar--Sabite Tur Gülerman Bir bahar aksami rastladim size-03--Selâhattin Pinar--Müzeyyen Senar Bir bahar aksami rastladim size-04--Selâhattin Pinar--Nesrin Sipahi Bir çiçekten yaz umarken-01--Burhan Durucu---Koro Bir dünya yarattim yalniz ikimiz için-01--Erol Sayan--Inci Çayirli Bir dünya yarattim yalniz ikimiz için-02--Erol Sayan--Yasar Özel Bir dünya yarattim yalniz ikimiz için-03--Erol Sayan--S.Mutlu Akbulut Bir gün karsilasirsak ayrildigimiz yerde-01--Yusuf Nalkesen--Ela Altin Bir gün karsilasirsak ayrildigimiz yerde-02--Yusuf Nalkesen--Zeki Müren Bir hiyâbandir ki hasret kûy-i cânândan geçer-01--Cinuçen Tanrikorur--Alâeddin Yavasça Bir nigâh et ne olur hâlime ey gonca dehen-01--Sekerci Cemil Bey--Inci Çayirli Bir nigâh et ne olur hâlime ey gonca dehen-02--Sekerci Cemil Bey--Turhan Toper Bir seni bir gülü öptüm gizlice-01--Selâhattin Içli--Inci Çayirli Bir taraftan üzüyor gönlümü hicrin elemi-01--Sevki Bey--Bekir Sidki Sezgin Bir taraftan üzüyor gönlümü hicrin elemi-02--Sevki Bey--M.Nurettin Selçuk Bir taraftan üzüyor gönlümü hicrin elemi-03--Sevki Bey--Recep Birgit Bir taraftan üzüyor gönlümü hicrin elemi-04--Sevki Bey--Alâeddin Yavasça Birakip gittigin aksam beni-01--Zeki Arif Ataergin--Alâeddin Yavasça Bogaziçi sen gönüller yatagi-01--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Yavasça Bogaziçi sen gönüller yatagi-02--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Yavasça Bogaziçi sen gönüller yatagi-03--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Yavasça Bozuldu lânesi üftâdegânin-01--Civan Aga--Bekir Sidki Sezgin Bu ne aci bu ne keder-01--Necdet Tokatlioglu--Zeki Müren Bu yara baska yara-01--Muzaffer Ilkar-M.Sen Sancakoglu Bu yerler ne füsunkârdi-01--Sadettin Kaynak--Alâeddin Yavasça Bülbül ne gezersin çukurovada-01--Maya--Müzeyyen Senar Bülbüller gibi çiler-01--Sadettin Kaynak--Alâeddin Yavasça Bülbülün çilesi yanmakmis güle-01--Yusuf Nalkesen--Nesrin Sipahi Can hasta gözüm yasli-01--Ahmet Rasim Bey--Meral Ugurlu Cevr-i yâre sabir buldum-01--Râkim Elkutlu--Bekir Sidki Sezgin Cevr-i yâre sabir buldum-02--Râkim Elkutlu--Alâeddin Yavasça Çadirimin üstüne-01--Türkü--Nedime ve Münevver Birses Çesm-i mahmûrun sebeptir-01--Asdik Aga--Koro Çiksam su daglarin yücelerine-01--A.Sami Toker--Kendi Sesinden Çiksam su daglarin yücelerine-02--Arif Sami Toker--Melihat Gülses Çiktikca sûz-i dilden cânâ fegân ü nâle-01--Kanûnî Haci Arif Bey--Alâeddin Yavasça Çok geceler bekledim-01--Sevim Tanürek Dagdan indirdim kurdu-01--Türkü--Mustafa Çaglar Daglar ile taslar ile-01--Kutbî Dede--M.Nurettin Selçuk Deli gönül gezer gezer gelirsin-01--Sadeddin Kaynak--Melihat Gülses Deli gönül gezer gezer gelirsin-02--Sadettin Kaynak--Alâeddin Yavasça Demem cânâ beni yâdet-01--Sevki Bey--Bekir Sidki Sezgin Derdimi arz etmeye ol sûha bir dem bulmadim-01--Enderûnî Ali Bey--Alâeddin Yavasça Derdimi ummana döktüm-01--Serif Içli--Ela Altin Derdimi ummana döktüm-02--Serif Içli--Mediha Sen Sancakoglu Derdimi ummâna döktüm-03--Serif Içli--Yasar Özel Dil sâd olacak diye-01--Avni Anil--Necmettin Yildirim Dil sâd olacak diye-02--Avni Anil--Sükran Özer Doruk Dil yâresini andiracak-01--Sevki Bey--Müzeyyen Senar Dil yâresini andiracak-02--Sevki Bey--Münip Utandi Dil yâresini andiracak-03--Sevki Bey--S.Mutlu Akbulut Dil yâresini andiracak-04--Sevki Bey--Müzeyyen Senar Doktor ne içün nabzimi aldin ele söyle-01--Sevki Bey--Alâeddin Yavasça Dolasir dururum bosyere neden-01--Avni Anil--Alâeddin Yavasça Dün gece ye's ile kendimden geçtim-01--S.Ziya Özbekkan--Dogan Dikmen Dün gece ye's ile kendimden geçtim-02--S.Ziya Özbekkan---Perihan Altindag Sözeri Düsmesin miskin gönüller-01--Zaharya--Alâeddin Yavasça Düsse zülfünden arak-01--Hafiz Efendi--Sadettin Kaynak Düsse zülfünden arak-02--Hafiz Efendi--Alâeddin Yavasça Ebrûlerinin zahmi nihandir cigerimde-01--II.Mahmud--Bekir Sidki Sezgin Ebrûlerinin zahmi nihandir cigerimde-02--II.Mahmud--Lale Hanim Ebrûlerinin zahmi nihandir cigerimde-03--II.Mahmud--Koro Ebrûlerinin zahmi nihandir cigerimde-04--II.Mahmud--Alâeddin Yavasça Efzûn oluyor günden güne hâl-i melâlim-01--Haci Arif Bey--Koro Egilmez basin gibi-01--K.Zade Ali Riza Bey--Esma Basbug Elim sustu telim sustu dil sustu-01--Yusuf Nalkesen--Alâeddin Yavasça (Bu sarkiya dikkat edin!) Elimde sükûtun nabzini dinle-01--Alâeddin Yavasça--Alâeddin Yavasça Enginde yavas yavas-01--Sadettin Kaynak--Alâeddin Yavasça Enginde yavas yavas-02--Sadettin Kaynak--Müzeyyen Senar Enginde yavas yavas-03--Sadettin Kaynak--Ahmet Çagan Erkilet güzeli baglar bozuyor-01--Türkü--Bekir Ünlüataer Ey büt-i nev-edâ-01--Ismail Dede Efendi--Münip Utandi Ey büt-i nev-edâ-02--Ismail Dede Efendi--Koro Ey çesm-i âhû hicr ile tenhâlara saldin beni-01--Ismail Dede Efendi---Koro Ey çesm-i âhû hicr ile tenhâlara saldin beni-02--Ismail dede Efendi--Bekir Sidki Sezgin Ey dil ne bitmez bu âh ü vâhin-01--Haci Arif Bey--Bekir Sidki Sezgin Ey hevâî mesreb oldun bâisi berbâdimin -01--Sevki Bey--Bekir Sidki Sezgin Ey sanli beldenin kahraman kizi-01--Sadettin Kaynak--Burhan Dikencik Ey sanli beldenin kahraman kizi-02--Sadettin Kaynak--Alâeddin Yavasça Felek erdin mi zulmünle murâde-01--Tevfik Kiliççioglu--Alâeddin Yavasça Firâkinla zâlim harâb oldu can-01--Sevki Bey--Bekir Sidki Sezgin Gam-i hicranla perîsan-01--Kemânî Yorgi Ef.--Gül Göre Gel bu yaz söyle fenerbahçede-01--Refik Fersan--Hamiyet Yüceses Gel nazli güzel bana can ver-01--Udî Hirant--Melihat Gülses Gel nazli güzel bana can ver-02--Udî Hirant--Nazan Sivaci Gel sevgilim son ümit yalniz sendedir artik-01--Arif Sami Toker--Kendi Sesinden Gel sevgilim son ümit yalniz sendedir artik-02--Arif Sami Toker--Inci Çayirli Gemi kalkar sulara akar-01--Türkü--Nazan Sivaci Gemim gidiyor bastan-01--Sadettin Kaynak--Perihan Altindag Sözeri Gidem dedim aman yârenlerim darildi-01--Rumeli Türküsü--Münip Utandi Gittin de biraktin beni-01--M.Nurettin Selçuk--Kendi Sesinden Gittin de biraktin beni-02--M.Nurettin Selçuk--Muzaffer Birtan Gittin de biraktin beni-03--Münir Nurettin Selçuk--Alâeddin Yavasça Gittin dönersin diye-01--Sükrü Tunar--P.Altindag Sözeri Gölgesinde mevsimler boyu-01--Y.Nalkesen--Inci Yaman Gölgesinde mevsimler boyu-02--Y.Nalkesen--M.Sen Sancakoglu Gönlüm yarali bilmiyorum bana ne oldu-01--Kadri Sençalar--Yasar Özel Gönlümün içindedir gözden irak sevgilim-01--Sadettin Kaynak--Alâeddin Yavasça Gönül penceresinden ansizin bakip geçtin-01--Muzaffer Ilkar--Zeki Müren Gönül yarasindan aci duyanlar-01--Selâhattin Pinar--Güler Basu Sen Gönül yarasindan aci duyanlar-02--Selâhattin Pinar--Alâeddin Yavasça Gönülden bagliydim sana yakindim-01--Udî Hirant--Dogan Dikmen Gönüller kapici hercâi-01--Köçekçe--Ahmet Çagan Görmedim ömrümün âsûde geçen bir demini-01--Kadri Sençalar--Hamiyet Yüceses Gözlerimden yüzün-01--Muzaffer Ilkar--Yasar Özel Gözlerimden yüzün-02--Muzaffer Ilkar--Burhan Dikencik Gül açarken bahçemde hep hayalin gülümser-01--Nihal Erkutun--Burhan Dikencik Güller kizarir serm ile ol gonce gülünce-01--Ibrahim Aga--Alâeddin Yavasça Güller kizarir serm ile ol gonce gülünce-02--Ibrahim Aga--Bekir Sidki Sezgin Gülmedi su bahtim-01--Sâdi Hosses--Ayla Büyükataman Gülmedi su bahtim-02--Sadi Hosses--Burhan Dikencik Gülmedi su bahtim-03--Sadi Hosses--Alâeddin Yavasça Gülmedi su bahtim-04--Sadi Hosses--Dogan Dikmen Gülsen-i hüsnüne kimler variyor-01--Rifat Bey--Müzeyyen Senar Gülsen-i hüsnüne kimler variyor-02--Rifat Bey--Burhan Dikencik Gülünce gözlerinin içi gülüyor-01--Irfan Özbakir--Yasar Özel Gümüs saçlarina egdim basimi-01--Münir Nurettin Selçuk--Münir Nurettin Selçuk Gündüzlerimin bir geceden kalmadi farki-01--Dogan Ergin--Dogan Dikmen Gündüzüm karanlik gecem uykusuz-01--Râkim Elkutlu--Bekir Sidki Sezgin Haber gelmez gönül vîrâne kaldi-01--Naci Tektel--Müzeyyen Senar Hâl-i nez'imde acirsin-01--Sevki Bey--S.Mutlu Akbulut Hâl-i nez'imde acirsin-02--Sevki Bey--Zeki Müren Han baginda kurulmus asiklarin otagi-01-Nefes--Koro Hançer-i askinla ey yar-01--Ekrem Güyer--Kendi Sesinden Hançer-i askinla ey yar-02--Ekrem Güyer--Necmettin Yildirim Hançer-i askinla ey yar-03--Ekrem Güyer--Faruk Salgar Hasret odu yakti cigerim ey rûh-i âlim-01--Tanbûri Ali Efendi--Bekir Sidki Hasret odu yakti cigerim ey rûh-i âlim-02--Tanbûrî Ali Efendi--Alâeddin Yavasça Hasret-i rûyinle giryân oldugum demdir bu dem-01--Gevrekzâde Mustafa Aga--Bekir Sidki Sezgin Hasretim sana sanki bin yil-01--Zeynettin Maras--Melda Kuyucu Hasta düstüm gurbet elde-01--Maya--Müzeyyen Senar Hastayim yalnizim-01--Lem'î Atli--Müzeyyen Senar Hastayim yalnizim-02--Lem'î Atli--Selma Sagbas Hastayim yasiyorum-01--Udî Hirant--Ela Altin Hastayim yasiyorum-02--Udî Hirant--Alâeddin Yavasça Hazân ile geçti gülsen-i bustan-01--Sadettin Kaynak--Asuman Aslim Görgün Hazân ile geçti gülsen-i bustan-02--Sadettin Kaynak--Sabite Tur Gülerman Hazân ile geçti gülsen-i bustan-03--Sadettin Kaynak--Müzeyyen Senar Hazân ile geçti gülsen-i bustan-04--Sadettin Kaynak--Mülkiye Toper Her zahm-i ciger-sûze devâkâr aranilmaz-01--Giriftzen Asim Bey--Koro Her zahm-i ciger-sûze devâkâr aranilmaz-02--Giriftzen Asim Bey--Müzeyyen Senar Her zahm-i ciger-sûze devâkâr aranilmaz-03--Giriftzen Asim Bey--Alâeddin Yavasça Hicranla geçen günleri-01--Z.Arif Ataergin--Inci Çayirli Hicranla geçen günleri-02--Z.Arif Ataergin--Adnan Mungan Hicranla geçen günleri-03--Zeki Arif Ataergin--Alâeddin Yavasça Hicrinle yanar âh ederken-01--Hafiz Hüsnü Efendi--Alâeddin Yavasça Hiç gelmeyecek yazlara kaldiysa çiçekler-01--Burhan Durucu--Koro Hüsnüne güvenme ey rûyi mâhim-01--Haydar Telhüner--M.Sen Sancakoglu Hüznüm kederim degil mi belli-01--Avram Karakas--Koro Içimdeki özlemi-01--Adem Sahin--Ayla Büyükataman Iltifatin çok inayettir-01--Kemânî Todoraki--Gülnaz Ataman Ipek saçlarinla güzel basini yasla sevgilim-01--Arif Sami Toker--Kendi Sesinden Istanbulda bogaziçinde bir garip orhan velîyim-01--S.Ayhan Özisik--Inci Yaman Isteyen kinasin isteyen gülsün-01--Tahir Sidal--Vedat Çetinkaya Kaç yil oldu yardan haber-01--Hamdi Tokay--P.Altindag Sözeri Kader kime sikâyet edeyim-01--Avni Anil--M.Sen Sancakoglu Kader kime sikâyet edeyim-02--Avni Anil--Burhan Dikencik Kalmadi bende ne arzû-01--Selâhattin Pinar--Güler Basu Sen Kamer çehre perî rû tende cânim-01--Haci Arif Bey--Zeki Müren Kamer çehre perî rû tende cânim-02--Haci Arif Bey--Vedat Kaptan Yurdakul Kanaryam güzel kusum-01--Mustafa Nafiz Irmak--Inci Çayirli Kapildim gidiyorum bahtimin rüzgârina-01--K. Ali Riza Bey--Inci Yaman Kapildim gidiyorum bahtimin rüzgârina-02--K.Ali Riza Bey--Müzeyyen Senar Kapildim gidiyorum bahtimin rüzgârina-03--K.Ali Riza Bey--Asuman Aslim Görgün Karanfil oylum oylum-01--Türkü--Münir Nurettin Selçuk Kederden mi neden bilmem-01--N.Mehmet Bey--Hafiz Burhan Kederden mi neden bilmem-02--N.Mehmet Bey--Handan Kara Kim görse seni askina hasr-i emel-01--Semsettin Ziya Bey--Münip Utandi Kim görse seni askina hasr-i emel-02--Semsettin Ziya Bey--Koro
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rar Pas: derya
Alınfıdır. Teşekkürler | |
|