ne-fer Yönetici
| Konu: HAYRİ ŞAHİN şarkıları 15th Nisan 2010, 16:34 | |
| [SIZE="18"]HAYRİ ŞAHİN şarkıları[/SIZE] Acı Gerçekler Acı Izdırap Adaletsiz Bu Sevda Ağla Gözlerim Ağla Ağlama Aldanmak Acı Şey Alışamadım Artık Üstüme Varma Aşk Yemini Aşka Meydan Okudum Aşkımız Bitti Sanma Aşkımızın Sonu Aşkın Şartı Aynalar Ayrı Dünyaların İnsanıyız Ayva çiçek Açmış Azat Mektubu Bakmayacağım Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ben Kimi Ararım Ben Küskünüm Feleğe Benim Dünyam Benim Gibi Dertlisin Beterin Beteri Var Bir Ateş Var İçimde Bir Cennettir Bu Dünya Bir Gün Sana Geleceğim Bir Sevenim Olmadı Bir Ümit Versen Bana Bıraktığın Gibiyim Bitmeyen Yarış Böyle Dostluk Olmaz Olsun Bu Ne Sevgi Ah Canım Efendim Çare Değil Ceylan Gözlüm Çile Dayanılmaz Bir Çile Dayanır Mı Can Deli Gönlüm Derdimden Anlayan Yok Derdimi Ben Bilmeden Dertle Doluyuz Dokumacı Kızlar Dönmedin Sevgilim Doymak İstiyorum Düğün Bitti Düğünümüz Var Durduramadım Düşme Kimse Tutmaz Ecel Gelse Ne Çıkar Felek Saadetimi Elimden aldı Garipler Diyarı Gecelerim Yıl Oldu Gel De Sil Kolaysa Gelen Ağlar Giden Ağlar Gidiyor Eyvah Gidiyorum Buralardan Gitti de Gider Gitti Gidiyor Gönül Defteri Gönül Hasta Gözler Yalan Söylemez Gözler De Yalan Söyler Gözlerim Yolda Kaldı Gözümün Nuru Gözyaşlarım Güle Güle Git Gülmek İstiyorum Gün Değil Ay Değil Gün Gelir Anlarsın Gün Oldu Günahkar Hasretin Bende Kalsın Hatırım İçin Hayat Harcadın Beni Hiç Mi Gülmeyecek İçmeden Sarhoş Oldum İnim İnim İnledim İstanbul Akşamları İstedim Vermediler İstemem Sevgilim üzüme Gülme Izdırap Çocuğu Kader Böyle İmiş Kader Kaderi Yazan Ben Miyim Kaderim Yok Kara Vicdanlı Kimler Unutmadı Ki Kırk Yılda Bir Sevmiştim Kölen Olayım Köşelerde Gizlice Kul Feryadı Kurban Olduğum Küsmeyin Geceler Maziye Göndüm Seni Mecbur Muyum Mecnun Menekşe Gözler Hülyalı Mutsuzum Nasıl Beyazlamasın Saçlarım Ne Diyeceğim Neden Ah Neden Neden Saçların Beyazlanmış Neler Oldu Nerdesiniz Nikahım Kıyılsa Da Niye Kalbim Ağlasın Olanlar Oldu Bize Olanlar Olmuş Ölümsüz Sandığım O Büyük Aşkı Pencereden Kuş Uçtu Potpori Razıysan Gel Benimle Ruhumdaki Ateş Sabredemedim Sana İhtiyacım Var Sen Bir Kulsun Sen İsteseydin Sen Nesin Dünya Senden Ayrı Yaşayamam Seni Kaçıracağım Seni Sevdim Diye Mi Seni Sevmeyen Ölsün Senin Yüzünden Servetim Gözyaşlarım Servetimi Ye Benim Sevdalı Sevdiğim Sevdim De Sevilmedim Sevilmeden Sevdim Seviyorum Be Abi Sevmez Olaydım Şiir Sordum Mu Söyleyene Değil Söyletene Bak Suç Bende Tanrım Bana Sabır Ver Tanrının Emriyle Olsun Tersine Döndü Dünyam Umutsuz Hayat Unutamam Seni Gün Gelir Anlarsın Sana İhtiyacım Var Sen Bir Kulsun Vakit Gelmiş Olacak Yalan Dünya Yalancısın Yalnız Benim Ol Yalnızlar Rıhtımı Yaptığını Beğendin mi Yaşamak Haram Oldu Yaşımı Sormayın Yeniden Doğabilsem Yıllar Yollar Uzak Gelemedim Yollar Yollara Giderim | |
|