ne-fer Yönetici
| Konu: Çiğdem Gürdal - Tüm Şarkıları 13th Nisan 2010, 00:51 | |
| Çiğdem Gürdal -Tüm Şarkıları
Çiğdem Gürdal - 1. Bölüm
Çiğdem Gürdal - Açılan bir gül gibi Çiğdem Gürdal - Ah şu gönlümüz Çiğdem Gürdal - Albümlerden çıkartmadım Çiğdem Gürdal - Amasya'nın yalı boyu evleri Çiğdem Gürdal - Anlatayım halimi dildare ben Çiğdem Gürdal - Arkamdan tas tas su dökmeyi bırak Çiğdem Gürdal - Aşkınla sürünsem yine aşkınla delirsem Çiğdem Gürdal - Benim kadar suçlusun Çiğdem Gürdal - Benzemez kimse sana Çiğdem Gürdal - Bir ateşim yanarım Çiğdem Gürdal - Bir fırtına tuttu bizi derya ya kardı Çiğdem Gürdal - Bir güneş ki doğmayacak bir sabah ki olmayacak Çiğdem Gürdal - Bir kerre bakanlar unutur derdi günahı Çiğdem Gürdal - Bu hazan yine kalbim Çiğdem Gürdal - Bu yıl da kaldık bekar Çiğdem Gürdal - Çiçeklerin gülüyor Çiğdem Gürdal - Dargin ayrilmayalim Çiğdem Gürdal - Demedim hicrânımı ellere yarar diye Çiğdem Gürdal - Dilimde duanın bini bir para Çiğdem Gürdal - Doğar yaz ayları çiçekler açar Çiğdem Gürdal - Düştüm delicesine Aakın peşine Çiğdem Gürdal - Eledim eledim höllük eledim - Türkü Çiğdem Gürdal - Elmaların Yongası - Türkü Çiğdem Gürdal - Gar mı yağmış yüce dağlar başına - Türkü Çiğdem Gürdal - Gitmek mi zor kalmak mı zor
Çiğdem Gürdal - 2. Bölüm
Çiğdem Gürdal - Gönlümün ezhar içinde Çiğdem Gürdal - Gönlümün şarkısını gözlernde okudum Çiğdem Gürdal - Gönül durup duruken bir güle uçtu Çiğdem Gürdal - Gözlerimden yüzün kulaklarımdan sesin silinmedi Çiğdem Gürdal - Gül dalında öten bülbülün olsam Çiğdem Gürdal - Günaydin sevgiliye Çiğdem Gürdal - Hasret çektim Çiğdem Gürdal - Hayal deryasına ben bazı bazı Çiğdem Gürdal - Her derde şifa zülfünü koklar bayılırdım Çiğdem Gürdal - Hicran oku sinem deler Çiğdem Gürdal - Hoş geçir gününü Çiğdem Gürdal - Kadifeden Kesesi Çiğdem Gürdal - Kalamış Çiğdem Gürdal - Kalbim yine üzgün Çiğdem Gürdal - Kapın her çalındıkça Çiğdem Gürdal - Keklik dağlarda şağılar Çiğdem Gürdal - Kimseyi böyle perîşân etme Allah'ım yeter Çiğdem Gürdal - Kırık kalbimi incitme çünki kalbim yâreli Çiğdem Gürdal - Kırmızı gülün alı var + Vardar ovası Çiğdem Gürdal - Leb-i renginine bir gül konsun Çiğdem Gürdal - Leyla (Sende buldum aşkımı)
Çiğdem Gürdal - 3. Bölüm
Çiğdem Gürdal - Mani oluyor halimi takrire hicabım Çiğdem Gürdal - Mey-i lâlinle dil mestâne olsun Çiğdem Gürdal - Ne bahar kaldı ne gül Çiğdem Gürdal - Nerde o günler nerde yarim cânânım nerde Çiğdem Gürdal - O ağacın altını Çiğdem Gürdal - Olanlar oldu geçti artık sen ne desen de Çiğdem Gürdal - Petek petek varken balın Çiğdem Gürdal - Saymadim kaç yil oldu Çiğdem Gürdal - Sen böyle istedin bu masal bitti Çiğdem Gürdal - Sevgi çiçekleri açtı bu mevsim Çiğdem Gürdal - Seviyordum onu ruhumda kanarken yaralar Çiğdem Gürdal - Sezdim dargin bakişini Çiğdem Gürdal - Ümidim emelim her şeyim sensin Çiğdem Gürdal - Yalancıdır hep aynalar gir kalbime gör kendini Çiğdem Gürdal - Yalnız sen Çiğdem Gürdal - Yeşil yaprak arasında kırmızı gül goncası Çiğdem Gürdal - Yine o menekşe gözler arali Çiğdem Gürdal - Yolculuğum Çiğdem Gürdal - Yüzün güllerden ince sesin bülbülden tatlı
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rar Şifresi: HAZAN | |
|