ne-fer Yönetici
| Konu: Köçekçeler - TRT İstanbul Radyosu Fasıl Heyeti 28th Şubat 2010, 06:18 | |
| Yöneten : Vahit Anadolu Okuyanlar ( Hanendeler ) : Nurettin Çelik , Hasan Semerkantlı , Necmettin Yıldırım , Nusret Yılmaz , Alp Arslan , Cengiz Sönmez , Esma Başbuğ , Asuman Aslım Görgün , Nazan Sıvacı , Çiğdem Yarkın. Sazlar ( Sazendeler ) : Kemal Demir ( Keman ) , Kemal Caba ( Keman ) Derya Türkan ( Kemençe ) , Ahmet Meter ( Kanun ) Gürcan Yaman ( Ud ) , Şükrü Kabacı ( Klarnet ) , Ahmet Külik ( Ritm ).
01 - İki de turnam gelir allı kâreli ( Karcığar - Dede Efendi ) Girdi gönül aşk yoluna ( Karcığar - Dede Efendi ) Bülbül olsam konadabilsem ( Karcığar - Anonim ) Gel derim gelmez yanıma ( Karcığar - Dede Efendi ) Yürü dilber yürü saçın sürünsün ( Karcığar - Anonim ) Solist : Nusret Yılmaz Benliği aldım kaçaktan ( Karcığar - Dede Efendi ) Elem çekme gönül böyle kalınmaz ( Karcığar - Anonim ) Yabandan geldim yabandan ( Karcığar - Anonim ) Slist : Nurettin Çelik Yine yol vermedi acem dağları ( Gerdâniye - Anonim ) 02 - Karcığar keman taksimi - Kemal Caba 03 - Ararım eşim ararım ( Karcığar - Anonim ) Nar ağacı narlı çiçek ( Nikrîz - Anonim ) Pınarın başında güller açıldı ( Karcığar - Mustafa Ağa ) Ey benim çeşmemin nûru ( Bayâti Araban - Hâşim Bey ) Bu kış hanım İstanbul'a taşın da ( Karcığar - Miskâli İsmail Ağa ) Atımı bağladım ben bir meşeye ( Gerdaniye - Anonim ) Çargâh sirto ( Muâllim İsmail Hakkı Bey ) 04 - Hüseyni kemençe taksimi - Derya Türkan 05 - Türkmen kızı çıkıvermiş oyuna ( Hüseyni - Anonim ) Solist : Çiğdem Yarkın İndim gittim Diyarbekir düzüne ( Hicâz - Hâşim Bey ) Baharın zamanı geldi a canım ( Hicâz - Dede Efendi ) Güzel gel aklımı aldın ( Hicâz - Dede Efendi ) Gönüller kapıcı hercai zâlim ( Hicâz - Anonim ) Solist : Alp Arslan Bir sevda geldi başıma ( Hicâz - Dede Efendi ) Şûh-i sitemkâr söyletme beni ( Hicâz - Anonim ) Yine yeşillendi dağlar çemeni ( Hicâz - Dede Efendi ) Hicâz mandıra (Oyun havası )
| |
|
Turk Musiki üye
| Konu: Geri: Köçekçeler - TRT İstanbul Radyosu Fasıl Heyeti 8th Şubat 2013, 21:24 | |
| | |
|