ne-fer Yönetici
| Konu: Türkülerimiz Soylenir 3 kıtada 22nd Şubat 2010, 05:36 | |
| Cd - 1 / Akma tuna akma
Kirimdan Gelirim Adim Sinandir Vidin Dedikleri Metin Kasaba Estergon Kalasi Genç Osman Dedigin Bir Küçük Usak Buna Er Meydani Derler Tuna Nehri Akmam Diyor Çanakkale Içinde Bülbüller Ötüyor Seher Vaktidir Belgirat Kalasi Zemlin Ovasi Bir Gemimiz Vardir Telli Varakli Mert Dayanir Namert Kaçar Cezayirin Harmanlari Savrulur Yavuz Geliyor Yavuz-Kerkük Ihtiyatlar Silah Çatmis Yemen Yemen Sanli Yemen Sivastopol Önünde Yatan Gemiler Istanbuldan Ciktim Yola-Ne Mestim Ne Mestim Ginede Sahlaniyor
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Cd - 2 / Bagdat Elleinden Gelen Turnalar
Acem Ulkesinde Eylestim Kaldim Afyonun Ortasinda Kalesi Arap Ali Agidi Bagdat Ellerinden Gelen Turnalar Bebegin Besigi Camdan Bir Gemim Var Adalara Yaslanir Bir Tel Vurdum Yemende Gardasima Cirit Havasi Giderem Men Tebrize Giritlimisin Oglan Hanaylar Yaptirdim Dösedemedim Istanbulun Konaklari Döseli Kadifeden Kesesi Karahisar Kalesi Nazbari Seyh Samil Turnalar Semahi Vardim Hint Eline Yörü Bre Cicekdagi Çömlek Kirdiran Havasi
Cd - 3 / Çıkıp Gideyim Urumeline
Arzu-Kamber(Bulgaristan) Arzu-Kamber(Kirklareli) Bahçalarda Biberiye Bir Firtina Tuttu Bizi Deryaya Kardi Bülbülüm Altin Kafeste Çalin Davullari Çikayim Gideyim Urumeline Gider Oldum Padisahim Ben Islimye Sehrine Gümülcine Karsilamasi Kircalilar Kircalilar Kircali Kircaliyle Arca Arasi Manastirin Ortasinda Mayadagdan Kalkan Kazlar Pirinin Köprüsü Potinimin Tabani Rodop Daglari Çiçek Döseli Sari Papuç Sefonun Evi Kaleye Karsi Su Vardarin Suyuna Bak Yildiz Dagi
Cd - 4 / Havada Bulut Yok
01. Altun Hizma Mülayim.mp3 02. Aski Ezeli Aska Ilham-i Hudadir.mp3 03. Bah O Damdan Bahana.mp3 04. Ben Bir Urum Kizi Gordum Tuna Boyunda.mp3 05. Ben Giderim Batuma.mp3 06. Kara Cadir Ismi Tutar.mp3 07. Bir Kararda Durmayalim.mp3 08. Cezayirdir Koc Yigidin Vatani.mp3 09. Derdimin Dermanisin Allah.mp3 10. Mavrovadan Aldim Bir Okka Nohut-Mehleden Gecen Oglan-Giydivanin Kizlari-A.mp3 11. Ferahi Zeybegi.mp3 12. Havavda Bulut Yok-Mizika Calindi Dugun mu Sandin.mp3 13. Gemiye Cektik Yelken-Gemiciler Kalkalim.mp3 14. Turkistan Oyun Havasi-Sinsin.mp3 15. Kozanoglu Avdan Gelir.mp3 16. Salgir Boyu.mp3
Albüm Şifreleri : ALESTA | |
|