ne-fer Yönetici
| Konu: Aramızdaki Sözler – The Mountain Between Us 20th Şubat 2018, 19:46 | |
| Aramızdaki Sözler – The Mountain Between Us
Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2018 Yapımı : 2017 - ABD Tür : Dram , Gerilim , Macera Süre: 112 Dak. Yönetmen : Hany Abu-Assad Oyuncular : Kate Winslet, Idris Elba, Dermot Mulroney, Beau Bridges, Lucia Walters Senaryo : Scott Frank, J. Mills Goodloe Yapımcı : Peter Chernin, Dylan Clark Oyuncular: Kate Winslet, Idris Elba, Dermot Mulroney, Beau Bridges, Lucia Walters Yönetmen: Hany Abu-Assad Yapım yılı: 2017 Türkçe Dublaj Süre: 103 Dak.
Gazeteci Alex Martin (Kate Winslet) ve beyin cerrahı Ben Bass (Idris Elba), Idaho'daki kar fırtınası nedeniyle diğer birçok kişiyle birlikte Boise Havaalanı'nda mahsur kalmıştır. Ben'in ertesi güne acil bir ameliyatı, Alex'in ise düğünü vardır, bu nedenle birlikte özel bir uçak kiralayarak yola çıkarlar. Ancak uçak kaza yapar. Ben ve Alex hafif yaralı olarak kurtulmuştur, ama ıpıssız karlı bir dağın tepesinde, en yakın insandan kilometrelerce uzaktadırlar. Birbirini hiç tanımayan bu iki insanın, zorlu doğa koşullarında uzun bir yolculuk yapmak ve hayatta kalabilmek için birbirlerine güvenmekten başka şansı yoktur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|