Forumnefer'e hoş geldiniz.

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz.
iyi Formlar dileriz.
Forumnefer'e hoş geldiniz.

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz.
iyi Formlar dileriz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bana Bir Seyhler Oluyor

YazarMesaj
ne-fer
Yönetici
Yönetici
ne-fer

Bana Bir Seyhler Oluyor Empty
MesajKonu: Bana Bir Seyhler Oluyor   Bana Bir Seyhler Oluyor Empty14th Ocak 2015, 03:21

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bana Bir Seyhler Oluyor

Yapım: 2003, Turkiye
IMDB Puanı: 7.8/10
Yönetmen: Yilmaz Erdogan
Senaryo: Yilmaz Erdogan
Oyuncular: Altan Erkekli, Binnur Kaya, Demet Akbag, Tolga Cevik, Yilmaz Erdogan
Süre: 149 dakika

Anlatacaklarim var! Vaaz vermek degil niyetim, duydugumu soylemek. Soylemeye deger seyler duyuyorum zira.
Belki hayati daha yasanir kilmak icin ya da belki sade, ama sade anlatmak icin… Sen anlat dedi Tanri bana, anlasilsin
diye degil, hicbir mukafat istemeden anlat… Cunku bir mukafattir artik bir anlaticiya dogru duzgun anlasilmak! Sen
anlat dedi… Sen sade anlat! Umudu hatirlatsin diye umutsuzlugu, careye yol acsin diye caresizligi anlat… Ders verme
dedi kimseye, cunku hoca denmez ogrenmesini bitirene. Ciraklari olan bir ciraktir usta, olsa olsa… Sen anlat dedi bana
Tanri, sen sade anlat…”Bu sozler Hilmi Duran’a ait. Kendisi Yilmaz Erdogan’in kalem aldigi, “Bana Bir Seyhler Oluyor”
adli oyunun esas adami. Her gun televizyonlarda hikayelerini seyrettigimiz, gazetelerin ucuncu sayfalarinda karsimiza cikan insanlardan biri o. Ve anlatacak traji-komik bir hikayesi var.

1.Perde

2.Perde

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bana Bir Seyhler Oluyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Recep Aktuğ - Alışma Bana
» Elif Güreşçioğlu ~ Bir Gün Bana Geleceksin
» Melihat Gülses - Aylar Geçiyor Sen Bana
» Seçil Heper - Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor
» Uğur Çınar - Senden Bilirim Yok Bana Bir Faide Ey Gül