maviş Yönetici
| Konu: BÜLENT ERSOY TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ...4 ALBÜM 10th Şubat 2010, 20:44 | |
| Bulent Ersoy - Turk Sanat Muzigi Konseri 1 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yusuf Paşa'nın Segâh PeşreviTuti-i Mucize Guyem Ne Desem Laf DeğilBensiz Ey Gül Gülşen-i Alemde Mey Nûş EylemeHasta Kalbimde Yanan Derdi Niçin AnlamadınHüzzâm TaksimÜmitsiz Bir Bekleyiş Hasreti Var İçimdeHayat Budur Sevgilim Geçenler UnutulurKüşâde Talihim Hem Bahtım UygunTatyos’un Rast PeşreviGülşende Yine Âh-u Enin Eyledi BülbülHâb-Gâh-I Yare Girdim Arz İçin AhvâlimiUnut Beni Kalbimdeki Hicranla Yalnız KalayımAyrılık Yarı ÖlmekmişGönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten Usandı ArtıkMey-i Lâlinle Dil Mestâne Olsun[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bulent Ersoy - Turk Sanat Muzigi Konseri 2 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][center] Sazkâr Peşrev / Yar Hemişe Dilde Sühan Elde SazkârımdırAşık Oldur Kim Kılar Canın Feda CananınaAylar Geçiyor Sen Bana Hala GeleceksinAşkın İçimde Rüya Kalbimde Duya DuyaAynalarSegâh Peşrev / Etdi O Güzel Ahde Vefa Müjdeler OlsunSuy-i Kağıthane'de Mecnun MisalKalbime Koy Başını Doktorİçimde Kim Vardır Bir BilebilsenHer Gece Yollarda Gözledim SeniBu Ne Sevgi Ah Bu Izdırap[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bulent Ersoy - Turk Sanat Muzigi Konseri 3 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][center] Bayâti PeşrevGül Yüzlülerin Şevkine Gel Nûş EdelimGül Hazin Sünbül PerişânÂşıkından Sen Nasıl Bıktın, Neden Ettin TelâşSaçların Târ U Mâr Gözlerinde Nem Ateşe BenzerKimi Dertten İçermişRast PeşrevAra TaksimDil Harâb-I Aşkınım Sensin Sebep BerbâdımaKanun Taksimi / Akşam Dönüşü Geçtim O Esrarlı BağındanYaklaşıyor Gün Be GünYanıyor Mu Yeşil Köşkün LambasıNey & Ud Taksimi[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bulent Ersoy - Turk Sanat Muzigi Konseri 4 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][center] Ölmeyen ŞarkıAşk DuasıHasretine AlıştımBaharı Bekleyen Kumrular GibiToprak Alsın MuradımıAkşam Oldu Hüzünlendim Ben YineHer Mevsim İçimden Gelir GeçersinKeman TaksimiMeyhaneciAynalar[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|