maviş Yönetici
| Konu: Erol Evgin Albümleri 10th Şubat 2010, 05:17 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Turkuola Kaset (1976)Erol Evgin - Bendemi Kabahat Erol Evgin - Birde Bana Sor Erol Evgin - Bizim Tango Erol Evgin - Bu Engeller Arasinda Erol Evgin - Canim Kurban Erol Evgin - Cisil Cisil Yagmur Erol Evgin - Geliver-by SevdaTreni Erol Evgin - Gitti Dönmeyecek Erol Evgin - Gün Dogmadan Neler Dogar Erol Evgin - Iste öyle birsey Erol Evgin - Kim Demis Ki Erol Evgin - Olmaz Olsun Böylesi Erol Evgin - Sen Benimsin Erol Evgin - Sen Halimden Anlarsin Erol Evgin - Sevdan Olmazsa Erol Evgin - Sevgiye Özlem Erol Evgin - Turnayi Gözünden Erol Evgin - Yok Dediler Inanmadim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Ve Renkli Dünyası 1981Erol Evgin - Rüya Erol Evgin - Memleket Hasreti Erol Evgin - Sen Pişman Ben Pişman Erol Evgin - Dostum Ben Bu Dünyaya Alışamadım Erol Evgin - Deli Divane Erol Evgin - Yabancı-by SevdaTreni Erol Evgin - Bir Bakışın Yetti Erol Evgin - Tüm Bir Yaşam Erol Evgin - Neydi O Yıllar Erol Evgin - Canım Benim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Erol Evgin 84Erol Evgin - Ah Şu Deli Gönlüm Erol Evgin - Al Kurtar Beni Erol Evgin - Bana Sen Bile Çare Değilsin Erol Evgin - Bir Sevgi İstiyorum Erol Evgin - Dereden Tepeden Erol Evgin - Hep Seni Aradım Erol Evgin - Oldum Olası Erol Evgin - Öyle Bir Hasret Ki Erol Evgin - Sitem Erol Evgin - Takvim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Yeni Bir Gün Doğarken 1985Erol Evgin - Arama Beni Erol Evgin - Aşkın Çeşmesi Erol Evgin - Bir İlkbahar Sabahı Erol Evgin - Düğün-by SevdaTreni Erol Evgin - Gençliğimi Yaşıyorum Erol Evgin - Hani Bir Sevgilin Vardı Erol Evgin - Kuşlarla-by SevdaTreni Erol Evgin - Nice Seneler Olmuş Erol Evgin - Potpori Erol Evgin - Uzaktan Uzağa Erol Evgin - Yanında Ben Olacağım[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Lades 1986Erol Evgin - Ankara Koşması Erol Evgin - Benimledir Erol Evgin - Beraberiz Erol Evgin - Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım Erol Evgin - Hadi Seviyorum De Erol Evgin - İki Çocuk Erol Evgin - Lades Erol Evgin - Mektupların Erol Evgin - Potpori Erol Evgin - Selvi Boylu Ince Belli Erol Evgin - Seneler-by SevdaTreni Erol Evgin - Seni Sordum Yok Dediler [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Erol Evgin 88Erol Evgin - Bana Beni Geri Getir Erol Evgin - Çek Halatı Gönlüm Erol Evgin - Dilara-by SevdaTreni Erol Evgin - Dudaklar Erol Evgin - Geçer Mi Böyle Ömür Erol Evgin - Gençliğimi Yaşıyorum Erol Evgin - Hasret Şarkısı Erol Evgin - İstanbul Erol Evgin - Oldu Mu Güzelim Erol Evgin - Olmasa Mektubun Erol Evgin - Sevme [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Erol Evgin İle yenidenErol Evgin - Atesle Oynama Erol Evgin - Birde Bana Sor Erol Evgin - Etme Eyleme Erol Evgin - Gulermisin Aglarmisin Erol Evgin - Icimdeki Firtina Erol Evgin - Iste oyle birsey Erol Evgin - Kara Gozlerinden yas Erol Evgin - Ne olmus-by SevdaTreni Erol Evgin - Secilmis Hayatlar Erol Evgin - Sevdan Olmasa Erol Evgin - Soyle Canim Erol Evgin - Yeter[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - IbadetimErol Evgin - Baba Ogul (Cd Ekstra) Erol Evgin - Beyaz Yelkenli Erol Evgin - Bir Sarki Daha Soyle Erol Evgin - Bir Sevda Masali (Tv Jenerik Müzigi) Erol Evgin - Dilara (Remix) Erol Evgin - Guz Delisi Erol Evgin - Ibadetim Erol Evgin - Kabasini Attik Hayatin Erol Evgin - Sana Hastayim Erol Evgin - Yalan-by SevdaTreni Erol Evgin - Yanimda Sen Olsaydin Erol Evgin - Yurekli Kadin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - İşte öyle bir şeyErol Evgin - Aldım başımı gidiyorum Erol Evgin - Ayrı Dünyalar Erol Evgin - Bendemi kabahat Erol Evgin - Birde bana sor Erol Evgin - Bizim Tango Erol Evgin - Canım Kurban Erol Evgin - Etme eyleme Erol Evgin - Hep böyle kal Erol Evgin - İçimdeki fırtına Erol Evgin - İstanbul şehri Erol Evgin - İşte böyle bir şey Erol Evgin - Kader Utansın Erol Evgin - Olmaz olsun böylesi Erol Evgin - Sen benimsin Erol Evgin - Sen halimden anlarsın Erol Evgin - Sevdan olmazsa Erol Evgin - Söyle canım Erol Evgin - Turnayı gözünden vurdum Erol Evgin - Umut-by SevdaTreni Erol Evgin - Yinede güzeldir yaşamak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Sen Unutulacak KadınmısınErol Evgin - Ben Imkansiz Asklar Icin Yaratilmisim Erol Evgin - Bir Yaz Yagmuru Erol Evgin - Biz Daha Olmedik Erol Evgin - Celiski Erol Evgin - Gonlumdeki Kuslar Erol Evgin - Her Gece Erol Evgin - Istanbul Bizi Affet Erol Evgin - Neden-by SevdaTreni Erol Evgin - Selam Olsun Erol Evgin - Sen Unutulacak Kadinmisin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erol Evgin - Tüm Bir Yaşam 2006Erol Evgin - Bir Bakisin Yetti ( Düet ) Erol Evgin - Bir Bakisin Yetti Erol Evgin - Canim Benim Erol Evgin - Deli Divane Erol Evgin - Dostum Ben Bu Dünyaya Alisamadim Erol Evgin - Hep Böyle Kal Erol Evgin - Memleket Hasreti Erol Evgin - Neydi O Yillar Erol Evgin - Rüya-by SevdaTreni Erol Evgin - Sen Pisman Ben Pisman Erol Evgin - Söför Mehmet Erol Evgin - Söyle Canim Erol Evgin - Tanrim Bu Hasret Bitse Erol Evgin - Tüm Bir Yasam Erol Evgin - Yabanci [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Keyifli dinlemelerAlıntıdır.Teşekkürler. | |
|