ne-fer Yönetici
| Konu: Altin Şarkilar 1-2-3-4-5-6 3rd Şubat 2010, 22:24 | |
| ALTIN ŞARKILAR 1
01. SENEDE BİR GÜN Müzik: Şekip Ayhan Özışık Hicaz 02. AKŞAM OLDU HÜZÜNLENDİM Müzik: Semahat Özdenses Uşşak 03. GÖNÜL AŞKINLA. GÖZYAŞI DÖKMEKTEN Müzik: Selahattin İnal Rast 04. BAKMIYOR ÇEŞMİ SİYAH Müzik: Hacı Arif Bey Nihavent 05. ASKER OLDUM PİYADE Müzik: Anonim Hüzzam 06. BU NE SEVGİ AH… BU NE IZDIRAP Müzik: Abdullah Yüce Hüzzam 07- BELKİ BİR SABAH GELECEKSİN Müzik: Şekip Ayhan Özışık Rast 08- LEYLÂ BİR ÖZGECANDIR Müzik: Sadettin Kaynak Segah 09- KIRMIZI GÜL DEMET DEMET Müzik: Anonim Uşşak 10- NE DEMİŞTİN NİÇİN CAYDIN Müzik: Selahattin Pınar Kürdilihicazkar 11- NE BOŞ YERE YANMIŞIM Müzik: Sadettin Kaynak Hicaz 12- ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE Müzik: Sadettin Kaynak Muhayyer
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
rar pas: ceviz
ALTIN ŞARKILAR 2
01. PİŞMAN OLURDA BİR GÜN Müzik: İrfan Özbakır Hüzzam 02. SAMANYOLU Müzik: Yılmaz Metin Bükey Segâh 03. YEMİN ETTİM BİR KERE Müzik: Selahattin İnal Rast 04. YILDIZLI SEMALARDAKİ HAŞMET Müzik: Sadi Hoşses Kürdilihicazkar 05. BİR DEMET YASEMEN Müzik: Zeki Müren Nihavent 06. GÖKYÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZLAR Müzik: Teoman Alpay Nihavent 07- NE GÜNAH ETSE AÇILMAZ Müzik: Alaaddin Yavaşça Hicaz 08- BAHARIN GÜLLERİ AÇTI Müzik: Hasan Has Güler Rast 09- HİCRAN OKU SİNEM DELER Müzik: Şevki Bey Hüseyni 10-ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ Müzik: Mustafa Seyran Muhayyer Kürdi 11- AMAN SAKİ (KÜŞADE TALİİM) Müzik: Şevki Bey Hüzzam 12- ANLADIM SEVMEYECEKSİN Müzik: Selahattin Pınar Hicaz 13-HAM MEYVAYI KOPARILAR Müzik: Anonim Muhayyer Kürdi
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rarpas: ceviz
ALTIN ŞARKILAR 3
01. BEN KÜSKÜNÜM FELEĞE Müzik: Baki Duyarlar Rast 02. ELVEDA MEYHANECİ Müzik: M.Yavuz Örten Hicaz 03. KİMSEYE ETMEM ŞİKAYET Müzik: Serkis Efenli Nihavent 04. SÖYLEYEMEM DERDİMİ Müzik: Şükrü Tunar Hicaz 05. UNUT BENİ KALBİMDEKİ Müzik: Şükrü Tunar Rast 06. GURBETTEN GELMİŞİM YORGUNUM Müzik: Selahattin Pınar- Gültekin Çeki Uşşak 07- YADELLER ALDI BENİ Müzik: Sadettin Kaynak Hicaz 08- HAVADA BULUT YOK (Yemen Türküsü) Müzik: Anonim Uşşak 09-SENDEN AYRI YAŞAYAMAM Müzik: Hüseyin Coşkuner Rast 10- AĞLAR GEZERİM SAHİLİ Müzik: Alaaddin Yavaşça Hicaz 11- BİZ HEYBELİDE HER GECE Müzik: Yesari Asım Arsoy Sultan-ı Yegah 12- AT KADEHİ ELİNDEN Müzik: Teoman Alpay Hüzzam
ALTIN ŞARKILAR 4
01. ÖMRÜMCE HEP ADIM ADIM Müzik: İrfan Özbakır Rast 02. NİÇİN BAKTIN BANA ÖYLE Müzik: Sadettin Kaynak Uşşak 03. SENİ BEN ELLERİN OLSUN DİYE Mİ Müzik: Baki Duyarlar Kürdilihicazkar 04. ELLERİM BÖYLE BOŞ MU KALACAKTI Müzik: Şekip Ayhan Özışık Nihavent 05. MENEKŞE GÖZLERDE HİÇ VEFA YOKMUŞ Müzik: Şekip Ayhan Özışık Hüzzam 06. ADANIN YEŞİL ÇAMLARI Müzik: Şükrü Tunar Hüzzam 07- GÖNLÜM SEHER YELİ GİBİ Müzik: Sadettin Kaynak Hüzzam 08- HER GECE YOLLARDA GÖZLEDİM SENİ Müzik: Kasım İnaltekin Hüzzam 09-GECENİN MATEMİNİ Müzik: Selahattin Pınar Hüzzam 10- BEN YÜRÜRÜM YANE YANE Müzik: Selahattin Pınar Neva 11- İLTİMAS ETMEYE YARE VARINIZ Müzik: Hacı Arif Bey Muhayyer 12- SALAR ÇALINIR ÇAMLICA’NIN BAHÇELERİNDE Müzik: Yesari Asım Arsoy Hicaz
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rar pas: ceviz
ALTIN ŞARKILAR 5
01. BİR BAHAR AKŞAMI Müzik: Selahattin Pınar Hicaz 02. OLMAZ İLAÇ SİNE-İ SADPAREME Müzik: Hacı Arif Bey Segah 03. ANLATILMAZ BİN DERT İLE Müzik: Erdoğan Yıldızel Hicaz 04. BURASI AGORA MEYHANESİ Müzik: İsmet Nedim Saatçi Kürdilihicazkar 05. KAPILDIM GİDİYORUM Müzik:Kaptanizade Ali Rıza Bey Hicaz 06. KADEHİNDE ZEHİR OLSA Müzik: Erol Sayan Muhayyer Kürdi 07- AÇIK BIRAK PENCERENİ Müzik: Şekip Ayhan Özışık Hicaz 08- MENEKŞE GÖZLER HÜLYALI Müzik: Yesari Asım Arsoy Uşşak 09-ENGİNDE YAVAŞ YAVAŞ Müzik: Sadettin Kaynak Hicaz 10- NEREDEN SEVDİM O ZALİM KADINI Müzik: Selahattin Pınar Kürdilihicazkar 11- İNLEYEN NAĞMELER Müzik: Zeynettin Maraş Nihavent 12- YAR SAÇLARI LÜLE LÜLE Müzik: Yesari Asım Arsoy Hicaz
ALTIN ŞARKILAR 6
01. ÖMRÜM SENİ SEVMEKLE Müzik: Yesari Asım Arsoy 02. Rast Peşrev / HAYAL DERYASINA Müzik: Selahattin Pınar 03. GEÇTİ SEVDALARLA ÖMRÜM Müzik: Şükrü Tunar 04. BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM Müzik: Sadettin Kaynak 05. Kanun Taksimi / BENİM YARİM GELİŞİNDEN BELLİDİR Müzik: Sadettin Kaynak 06. HİCAZ PEŞREV 07- BU YAZ GECEN GÜNLERİMİZ Müzik: Yesari Asım Arsoy 08- PERİŞAN SAÇLARIN Müzik: Yesari Asım Arsoy 09-AKASYALAR ACARKEN Müzik: Yesari Asım Arsoy 10- BİR ZAMANLAR MAZİYE BAK Müzik: Şükrü Tunar 11- TEL TEL TARADIM Müzik: Sadettin Kaynak 12- KARA BULUTLARI KALDIR ARADAN Müzik: Sadettin Kaynak
rar pas: ceviz
Alıntıdır.Emeği gecenlere teşekkürler. | |
|