maviş Yönetici
| Konu: ALİ EKBER ÇİÇEK ALBÜMLERİ 3rd Şubat 2010, 20:19 | |
| Ali Ekber Çiçek-Anadolunun Sesi
Ağlama Gözlerim Benim Pirim Deli misin Derdim Çoktur Divane Gurbetçim O Kader Sabahtan Uğradım Şu Yüce Dağları Unutursun
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ali Ekber Çiçek - Aşığa Tuzak Gerekmez
Aşığa Tuzak Gerekmez Bende döndüm mecnun ile leylaya Benden Selam Söyle Bir Yıldız Doğdu Derindir Dereler Dert Çekmeye Halim mi Kaldı Dostun Bir Tek Gülü Pareler Beni Ellere Yar Desem Engin ol Gönül Gül Yüzlü Sevdiğim Nasıl Yar Diyeyim Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Pınara İndim Elim Yumaya Su Ellerin Taşı Yar Senin Derdinden
Ali Ekber Çiçek - Bektashi Music Ashik Songs
Ağlama Gözlerim Aşığa Tuzak Gerekmez El Vurup Yaremi Geldim Şu Alemi Gönül Kalk Gidelim Hüsnüne Mağrurlanma Kişi Sevdiğini Gönülde Bulsa Meydan Saz Ondörtbin Yıl Gezdim 1 Ondörtbin Yıl Gezdim 2 Sus Ağlama Yolumuz Gurbete Düştü Yücelerden Seyreyledim
Ali Ekber Çiçek - Bir Nefes
Bende Döndüm Benden Selam Söyle Bir Dalda Uzamış Bir Su Bir Gölde Bugün Ben Bir Güzel Gördüm Gönül Gel Seninle Kırma Gönül Şişesini Oğul Sabahtan Uğradım Sevda Vadisi Sılaya Giden Kardaşlar Yıldız Yüce Dağları
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Derde Derman Arardım Derde Derman Arardım Gafil Gezme Şaşkın Gül Yüzlü Sevdiğim Hey Erenler İlahi Dostun Bağına İsmini Sevdiğim Kırma Gönül Şişesini Kız Senin Derdinden Yandı Yürek Yar Elinden Yaraların Bende Yol İçinde YolArarsan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Dertli Dünya Aliyi Gördüm Ariflere Bir Söz Battal Gazi Bendesi Bendesiyim Bir Dost Bir Post Bir Tükenecek Derdim Bir Değil Geç Geç Gül Yüzlü Sevdiğim Hü Diyelim Kimim Var Küskünüm Sılaya Giden Kardaşlar Yaşta Değil Başta İmiş [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Erenler Cemine Alev Almış Ateş Söner mi Aşık Oldum Cemaline Ben Yandım El Yanmasın Bir Çift Turna Eser Bahar Yaz Ayları Gönlümün Sultanı Gönül Sehri Alev Alev Gül Yüzlüm Geldi Güzel ile Yola Gitmek Kız Başlığı Alanları Ne Güzel Uymuş Sefa Geldiniz Sılaya Giden Gardaşlar Üçler Kapısı Yar Gel İçeri Yaraların Bende İmam Hüseyin Yitirdim Yavrumu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Gönülden Gönüle Muhlis Akarsu ve Ali ve Mehmet ErenlerBeydağın Başı Bu Hasretlik Bize Buda gelir buda gecer Bülbül Deli Gönül Derdim Çoktur Dünya Malına Güvenme Gurbet Elde Bir Hal Güz Ayları Haydar Haydar Mektup Ne Zaman Sen Ölme Yar Vur Sineme Öldür Beni Yandı Yürek [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Haydar Haydar Gafil Gezme Şaşkın Geldim Şu Alemi Gönül Gel Seninle Gül Yüzlü Sevdiğim Haydar Haydar Kırma Gönül Şişesini Silaya giden Kardaslar Su yüce daglarin Var git duman Yanmasın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Karma Akil Fikir Eyleyin Ben bu derdi çeke çeke Beni Görüp Yüzün Öte Dönderme Dem bu dem Dünya onuruna (yunus emre Ezeli Mahşerde Gönül Gel Varalım Hastadır Gönül Hoş bir Günün Görmedim Kadehler pas tutar sazlar Coşar Karşıdan Sallanıp Giden Güze Kırklar Semahı) Muhammet Ali'yle açtık dükkanı Nasıl Yar Diyeyim Neden Nedir Benim Oy guzel Söyleyemem Daglar Virane yeter Yastadır Ey Deli Gönül Yastadır Yaz Ayları Gelende [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Sevda VadisiBaska Tabib Bir Canim Var Bugün Yardan Haber Geldi Faydası Olmayan Gafil Gönül Güldürmedim Nazlım Haydar Haydar Nerede Sivas Eli Sevda Vadisi Sürüne Sürüne [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Ekber Çiçek - Yolumuz Gurbete Düştü Ağlama Gözlerim Aşığa Tuzak Gerekmez Dünya Malına Güvenme El Vurup Yaremi Geldim Şu Alemi Islah Edeyim Gönül Kalk Gidelim Haydar Haydar Hüsnüne Mağrurlanma Kişi Sevdiğini Gönülde Bulsa Meydan Saz Sus Ağlama Biçare Gönlüm Yolumuz Gurbete Düştü Yücelerden Seyreyledim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ALİ EKBER ÇİÇEK - DERDİM BİR DEĞİL Derdim Bir Degil Ben O Yare Kuskunum Battal Gazi Battal Gazi Bir Tukenecek Asim Gönul Gel Varalim Silaya Giden Kardaslar Hu Diyelim Gul Yuzlu Sevdigim Gec Gec Ilahi Dostum Bagina [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şifre isterse: berhudar alıntıdır.emeğe teşekkürler
En son ne-fer tarafından 5th Şubat 2010, 00:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : linkler yenilendi) | |
|