Forumnefer'e hoş geldiniz.

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz.
iyi Formlar dileriz.
Forumnefer'e hoş geldiniz.

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz.
iyi Formlar dileriz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dale Carnegie - Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu

YazarMesaj
Proof
üye
üye

Dale Carnegie - Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu Empty
MesajKonu: Dale Carnegie - Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu   Dale Carnegie - Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu Empty30th Nisan 2011, 07:08

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

"Eserimizden küçük bir alıntı"

Ayağa kalkıp konuşamaya çağrıldığım zaman; öylesine çekingen, öylesine korkmuş oluyorum ki saydam düşünemiyorum; yoğunlaşamıyorum, ne söyleyeceğimi unutuyorum.Bu sözler tanıdık değil mi? Bu kitap yukarıda ki sorunların üstesinden etmeniz için hazırlandı. Size bu kısımda dört yararlı noktadan bahsedilecek.

Başkalarının Deneyiminden Yararlanmak
...

Amacınız Sizden Önce Gelsin

Hemen her konuda, sizi, konuya tutkunuz kurtaracaktır. Bir konuda kaygılıysanız ona ulaşırsınız. [SIZE="3"]Şimdi, dinleyicilerin konuşmak için sizi çağırdığını düşünün. Kendinizi güvenle öne çıkarken görün, siz başlarken oda üzerine çöken sessizliği dinleyin. Anlatırken seyircinin sizi dikkatle dinlediğini duyumsayın.[/SIZE] Toplantı bittiği zaman dinleyicilerden kimilerinin kutlamalarına ve taktir sözcüklerini duyun. İnanın bana, bu, kendi içinde büyüleyicidir ve asla unutulamayan bir coşkudur.

Not: Kaynağa erişmek için lütfen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Dale Carnegie - Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yıllar Ne Çabuk Geçti.Perihan Altındağ
» Cennet Yolu, Paradise Road
» Özgürlük Yolu – The Way Back izle
» Nasreddin Hoca - Şehir Yolu
» Bu Öneriler Çocuğunuzu Solunum Yolu Enfeksiyonlarından Koruyor