Proof üye
| Konu: Dale Carnegie - Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu 30th Nisan 2011, 07:08 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Eserimizden küçük bir alıntı" Ayağa kalkıp konuşamaya çağrıldığım zaman; öylesine çekingen, öylesine korkmuş oluyorum ki saydam düşünemiyorum; yoğunlaşamıyorum, ne söyleyeceğimi unutuyorum.Bu sözler tanıdık değil mi? Bu kitap yukarıda ki sorunların üstesinden etmeniz için hazırlandı. Size bu kısımda dört yararlı noktadan bahsedilecek. Başkalarının Deneyiminden Yararlanmak... Amacınız Sizden Önce GelsinHemen her konuda, sizi, konuya tutkunuz kurtaracaktır. Bir konuda kaygılıysanız ona ulaşırsınız. [SIZE="3"]Şimdi, dinleyicilerin konuşmak için sizi çağırdığını düşünün. Kendinizi güvenle öne çıkarken görün, siz başlarken oda üzerine çöken sessizliği dinleyin. Anlatırken seyircinin sizi dikkatle dinlediğini duyumsayın.[/SIZE] Toplantı bittiği zaman dinleyicilerden kimilerinin kutlamalarına ve taktir sözcüklerini duyun. İnanın bana, bu, kendi içinde büyüleyicidir ve asla unutulamayan bir coşkudur. Not: Kaynağa erişmek için lütfen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|