ne-fer Yönetici
| Konu: Neşe Öztaş 4th Nisan 2011, 03:06 | |
| Neşe Öztaş
Nese Oztas Ben Gamli Hazan.mp3 Nese Oztas Bir Ilkbahar Sabahi Gunesle Uyandin Mi Hic.mp3 Nese Oztas Bir Zamanlar Maziye Bak Ne Kadar Sendik.mp3 Nese Oztas Bu Gun Yine Gonlumun Bahcesinde Gezindim.mp3 Nese Oztas Elmaliya Vurgunum Aman.mp3 Nese Oztas En Sonunda Sen Benimsin Kacamazsin.mp3 Nese Oztas Gonlumu Baska Emellerle Avutsaydim.mp3 Nese Oztas Hayat Budur Sevgilim Gecenler Unutulur.mp3 Nese Oztas Hicran Yine Hicran Mi Bu Askin Sonu Soyle.mp3 Nese Oztas Ilkbahara Bekle Beni Demistin Hic Mi Orda Kis Bahari Bulmuyor.mp3 Nese Oztas Kapildim Gidiyorum Bahtimin Ruzgarina.mp3 Nese Oztas Kaslarin Yay Kirpigin Ok.mp3 Nese Oztas Kordon Boyu Seyrine Dustu.mp3 Nese Oztas Kulagimdan Gitmiyor Ninni Sesin.mp3 Nese Oztas Mehmet Safak Bir Gonul Hikayesi Anlatirdi Gozlerin.mp3 Nese Oztas Ozlemek Neye Yarar Sevenin Olmayinca.mp3 Nese Oztas Soylenmedik Sozlerim Dudagimin Ucunda.mp3 Nese Oztas Su Guzeller Guzeli Yar Gibi Geldi Bana.mp3 Nese Oztas Ufuklara Yaslanmis Yorgun Daglar Sirayla.mp3 Nese Oztas Vucud Ikliminin Sultani Sensin.mp3 Nese Oztas Yillardir Bekliyorum Bir Gun Donersin Diye.mp3 Nese Oztas Zamanla Belki Gecer Bu Ask Sa Hicran Da.mp3[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] RAR şifre:derya Alıntıdır. | |
|