maviş Yönetici
| Konu: TRT - Türkü türkü Türkiye 27th Ocak 2010, 01:19 | |
| Trt - Türkü türkü Türkiye
1. Acem kızı - kırşehir 2. Ardıçlıktır Evleri - Acıpayam 3. Aşağıdan acı poyraz acılar - şarkışla 4. Bağlamam Var Üç Telli - Muğla 5. Bel bağımın tokası - trabzon 6. Ben bir yeşil fenerim - denizli 7. Bir kere uğradım hakkın cemine - mut 8. Bu maral bakışın ey peri suret - malatya 9. Dam başında oturur - aksaray 10. Dersini almış da ediyor ezber - akdağmadeni 11. Elindedir Bağlama - Denizli 12. Elinizden elinizden - karapınar 13. Emirdağ'ı birbirine ulalı - emirdağ 14. Eziz dostum mennen küsüp incidi - azerbaycan 15. Halimi arz ettim dağlara taşa - alaca 16. Hey onbeşli onbeşli - tokat 17. Kandilli yazmayı kaldır yüzünden - kayseri 18. Ne Mahsun Durursun & Entarisi Ala Benziyor - Rumeli & İstanbul 19. Potpori adana köprü başı, kızlar kızlar gelim mi - adana, adilcevaz 20. Sandık üstünde sandık - bergama 21. Seyreyle güzel - erzurum 22. Tren gelir hoş gelir - malatya 23. Yayla yaylaya bakar - ordu (2:27) 24. Yeşil ördek gibi daldım göllere - sivas 25. Yüce dağ başında yanar bir ışık - sivas 26. Çakmağı çak çırağı yandırmamışam - kerkük 27. Çamlığın başında tüter bir tütün - yozgat 28. İnsan kısım kısım yer damar damar - sivas BURADAN | |
|