maviş Yönetici
| Konu: GÜLŞEN KUTLU ALBÜMLERİ.. 27th Ocak 2010, 00:21 | |
| Gülsen Kutlu - Dile Geldim
Ben bu garip yarimden ayrı düşeli Yol ver dağlar Zahidem u.h Kaşların karasına Yeşil başlı güvel ördek Allah etmesin Dile geldim Unutursun mihriban?m Yine bir hal oldu u.h Yine yeşillendi niğde bağları Yare gidem Bahçeye gel bahçeye intizar Gülsen Kutlu - Gurbet Ellerinde
Gel sevgilim Gurbette ömrüm geçecek Al elmayı ver narı Hata benim u.h Kara tren Ne güzel yakışmış Kezban Yürü bre yalan dünya ilvanlım Hey ağalar Gurbet ellerinde u.h Seher seher şu zelvenin Pencereden bakıyor Gülsen Kutlu - Sebep
Yüce dağ başına yatmış uyumuş taşa basma iz olur Doğar yaz ayları - Bozlak Sebep Bedir Ahu gözlerini Azrail serime çöktüğü zaman Ümitle çalardım şu silleden geçtim Evlerin önü Koşturma yorulurum Gülsen Kutlu - Seçmeleri
Ahu bakışlım Badı sabah Derdimin ortağı Garip anam Hata benim iğdenin dalları O yar beni Oy dağlar Zahidem Zeynebim-Bozlak-Al alma boyanır mı Bir kuş konmuş Gülsen Kutlu - Söyle Canan
Sen gülersin Dersini almışda Sinem bulbülü u.h Kapısına kapısına Sen benimsin Gel kibarım Ayrıldım gülermiyim Dal boylum Söyle canan Doyulurmu doyulurmu Seher yeli u.h Mezar arasında Fidayda Gülsen Kutlu - Sultanım
Aslım paktır Sultanım Aşkın alev oldu Gahveyi gavuranlar Simtem taşları - Bozlak Al alma boyanırmı Dut ağacı dut verirmi Sürmeli-sabahınan esen seher yeli Küstürdün gönülü Tükenmez murat varmı İndim ürgüp çöllerine Çekin halay yürüsün Enterisi mormu Alıntıdır.Emeği geçenlere teşekkür ederiz. | |
|
arda6774
| Konu: Geri: GÜLŞEN KUTLU ALBÜMLERİ.. 15th Aralık 2017, 15:23 | |
| | |
|