ne-fer Yönetici
| Konu: Anadolu Ninnileri - Anatolian Lullabies 6th Temmuz 2010, 21:48 | |
| Anadolu Ninnileri - Anatolian Lullabies
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
AnadoLu NinniLeri - AdaLardan Ciktim Yayan Muzaffer Akgün AnadoLu NinniLeri - Aktas Diye BeLedigim Aynur Dogan AnadoLu NinniLeri - ALma Attim YuvarLandi Aynur Dogan AnadoLu NinniLeri - ALta ALta Berta Aguado, Hadass PaL - Yarden ( Yahudice ) AnadoLu NinniLeri - Ay Cenini Suphiye ÖcaL ( Arapca ) AnadoLu NinniLeri - Bar Bar Genem Tatyana Bostan ( Ermenice ) AnadoLu NinniLeri - Bebegi NazLi Büyüttüm Sabahat Avsar AnadoLu NinniLeri - Bebek Seni BeLemedim Naciye DuyguLu AnadoLu NinniLeri - Bebek Uyur Besikte ÜLkü YörükogLu AnadoLu NinniLeri - Cift KizLar Ninnisi Feride DemireL AnadoLu NinniLeri - Dandin Dana Dina MeLda DuyguLu ( Cingenece ) AnadoLu NinniLeri - Dandini Dandini Dasdana MeLda DuyguLu AnadoLu NinniLeri - Deveyi Deveye Cattim OsmaniyeLi AnadoLu NinniLeri - Durme Durme Hadas PaL - Yarden ( Yahudice ) AnadoLu NinniLeri - Foca'dan Ninni Irini Boyaco ( Rumca ) AnadoLu NinniLeri - Hayniri Ninni Rahime Kahraman AnadoLu NinniLeri - HeLe HeLesi Var Bunun Naciye DuyguLu AnadoLu NinniLeri - Kirmizi GüL Demet Demet Aysun GüLtekin AnadoLu NinniLeri - Lay Lay Ayfer Düzdas ( Soranice ) AnadoLu NinniLeri - Micay PuroL MeLda DuyguLu ( Cingenece ) AnadoLu NinniLeri - Nani Cibarina Rife ( Lazca ) AnadoLu NinniLeri - Nani ZeLe Dida ( Lazca ) AnadoLu NinniLeri - Nani Niyazi Firdevs Yagici ( Lazca ) AnadoLu NinniLeri - Nani-Lore Esmehan YiLmaz, Fatma Aktas ( Kürtce ) AnadoLu NinniLeri - Nanni Nanni BabiLonya ( Süryanice ) AnadoLu NinniLeri - Nenni Desem Uyur'moLa Bayan S. AnadoLu NinniLeri - Nenni Deyip BeLedigim Emine Muktat AnadoLu NinniLeri - Nenni Deyip De NenniLemedim Kara SuLtan AnadoLu NinniLeri - Nenni Kuzum GüLLü Özcan Sevim Tunc AnadoLu NinniLeri - NinniLerin Beni Yakar MeLda DuyguLu AnadoLu NinniLeri - Sen Bir GüzeL MeLeksin GüLay SürmeLi AnadoLu NinniLeri - Zorik Sebnem BoraL (Zazaca )
[url=http://rapidshare.com/files/260506784/AnadoLu_NinniLeri_-_AnatoLian_LuLLabies_XezaL.rar ]BURADAN [/url] | |
|