ne-fer Yönetici
| Konu: Dostların Türküleri 22nd Haziran 2010, 16:31 | |
| Dostların Türküleri (Düetler) -1 / 2009
Niye Böyle Dargın Bakarsın – Güler Duman & Musa Eroğlu Akşam Olur Karanlığa Kalırsın - Gülay & Nida Ateş Beni de Düşün – Engin Nurşani & Fatih Kısaparmak Dalgın Dalgın- Mahsuni & Muhlis Akarsu Divana Kalsın – Ahmet Kaya & Metin Karataş Ela Gözlerini Sevdiğim – Nurşah & Yavuz Bingöl Hata Benim - Feryal Öney & Neşet Ertaş Kar Yağardı Erzurum'a - Tekin Karabey & Özcan Türe Kirpiklerini Ok Eyle - Sabahat Akkiraz & Mustafa Özaslan Koçero – Selda & Ahmet Kaya Sevmeye Sen Alıştırdın – Cankat Erdoğan & Mustafa Özarslan Yardan Tatlı Olan Varmı & Ayaş Yolları & Ayva Çiçek Açmış –Kıraç & Funda Arar Yollarına Karmı Yağdı – Güler Duman & Özlem Özdil
Dostların Türküleri (Düetler) - 2 / 2009
Ahmet Kaya & Servet Kocakaya - Piro A.Nur Yengi & Ali Kırca - Kırmızı Gül Demet Demet Arzu & Kenan Ulusu - Ölesin Güler Duman & Zafer Gündoğdu - Kınamayın Dostlar İlkay Akkaya & Ali Asker - Oy Dağlar İlyas Salman & Çagdaş Mahsuni - Vururlar Kıvırcık Ali & Arzu - Yemen Türküsü Kubat & Yıldız Tilbe – Bu Gün Yarin Bağına Girdim Mahsuni & Sabahat Akkiraz - Halimmi Kaldı Mercan & Erdal Erzincan - Boşa Dönderdi Muhlis Akarsu & Mahsuni - Gücenme Hey Sofu Baba Musa Eroğlu & Grup Karacaoğlan - Felek Sana Sualim Var Özlem Özdil & Güler Duman - Ah Edip Çırpınan Tolga Sağ & Yılmaz Çelik & Erdal Erzincan - Mahpushane Gurbet Ele Benzemez Sabahat Akkiraz & Mustafa Özaslan - Sabah Güneşi Doğmuş Selda Bağcan & Gülhan Tabak - Üşür Ölüm Bile Tayfun Talipoğlu & Mustafa Özaslan - Erzurum Dağları
Dostların Türküleri (Düetler) – 3 / 2009
Ali Rıza & Hüseyin Albayrak – Ey Zahid Abidin Biter & Serdar Hayır – Na Dersimo Ali & Kalander Sezer – Türkülere Sor Ali Dedeoğlu & Ali Matur – Hasan İle Hüseyin’ dir Atilla Meriç & Kazım Boran – Sabret Murad Alacaksın Bahar Aklaya & Aysun Eldeniz – Üryan Hızır Semahı Cebrail Kalın & Alettin Us – Hazin Hazin Esen Seher Yeli Derya & Sevgi & Çiğdem – Havada Kar Sesi Var Kahtalı Hamido & Dilber Ay – Hacı Ağa(Sarı Sabahlık) Erkan Oğur & İsmail Demircioğlu – Seher Yeli Metin & Kemal Kahraman & Aynur Doğan – Seneler Nilüfer Akbal & Fırat Başkale – De Yar Yar Emre Saltık & Metin Karataş & Şahin Aydın – Köyümüzden Göçürdüler Yeter Köprülü & Satılmış Koruk – Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana Şahin Aydın & Murtaza Eren – Akşam Olur
Dostların Türküleri (Düetler) – 4 / 2009
Şiwan Perver & İlkay Akaya – Desmal Kardeş Türküler & Neşet Ertaş – Bahçe Duvarından Aştım Halil Şahin & Hülya Bakır - Ey Erenler Ali Asker & Ferhat Tunç & Diyar - Barış Mikail Aslan & Kemal Dinç & Ergin Aslan - Le Le Yar Gül Sorgun & Ali Sultan - Dağlar Seni Delik Delik Delerim Dilber Ay & Gavur Hacı - Adiyamanlım Ciwan Haco & Şiwan Perver - Dilan Musa Eroğlu & Muhli Akarsu & Yavuz Top - Korkirem Yavuz Top & Arif Sağ & Musa Eroglu - Yari Olmayanın Yaresi Mi Olur Yavuz Bingöl & Nihat Aydın - Dünyanın Üzerinde Kurulu Direk Doğan Can & Doğan Öztürk - Bebeğin Beşiği Camdan Emre & Lütfü Gültekin - Dağlar Ulu Avcı Yaman Serhat Raşa & Yusuf Hayaloğlu - Açılın Kapılar Şaha Geldim
Dostların Türküleri (Düetler) – 5 / 2009
Ahmet & Mikail Aslan – Ali Heyder Özcan Türe & Canan Başkaya – Zalim Felek Onu Çok Görme Bana Lütfü & Emre Gültekin – Kan Gider Zara & Sabahat Akkiraz – Değme Felek Caner Gülsüm & Sinan Yıldırım –Ahu Saçlar Taranır Mı Ercan Papur & Emrah Mahzuni & Engin Nurşani - Saclarını Öremedim Hüseyin & Ali Rıza Albayrak - Şema Düşen Pervaneler Erkan Oğur & İsmail Hakkı Demircioglu - Bugün Ben Şahıma Vardım Hafız Mehmet & Kral Deniz – Kime Ne & Yaktılar Beni Ercan & Gökhan Çağıran – Pir Sultan Dostlarıyız Özcan Türe & Tülay Maciran – Saçımın Akına Bakma Lütfü & Emre Gültekin – Üre Gelmiş Metin & Kemal Kahraman – Ez Qızılbaşım
Dostların Türküleri (Düetler) - 6 / 2009
Arzu & Cankat Günel - Bilsen Nasıl Özlemişim Cengiz Özkan & Yusuf Gül - Uzun Kavak Ne Uzarsın Boyuna Halil Kendirli & İsmail Akgün - Atma Beni Ellere Haydar Altınok & Ali Temiz - Döneceğin Yoktur İlda & Cemo - Deli Kiz Kıvırcık Ali & Zuhal - Senden Oldu Metin & Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adını Mine & Hüseyin Karakoç - Gülün Senden Haberi Yok Nurhan Atmaca & Yusuf Sahik - Buğday Tanesi Özcan Türe & Mustafa Özasalan - Senin İcin Sevcan Orhan & Yusuf Gül - Dün Mü Burdayıdın Volkan Konak & Zeynep Başkan - Ömer Maçkaya Maçkaya Yilmaz Erdogan & Kardeş Türküler - Denize Yakılan Türkü Zuhal & Kıvırcık Ali - Ben Seni Çoktan Unuttum
Dostların Türküleri (Düetler) - 7 / 2009
Cansu & Alp Murat Alper – Umutlarımız Erdoğan Doğan & Taner Özdemir – Yiğit Olmuşsun Kaç Para Arif Sağ & Belkıs Akkale – Yeşil Ördek Emma Shaplin & Ferhat Göçer – Beyaz Giyme Toz Olur Gülay & Yusuf Gül – Üzülme Özcan Deniz & Yusuf Hayaloğlu - Neylersin Zara & Ekrem Düzgünoğlu – Olmuyor Sevda Gül & Kutsal Evcimen – Yar Aşkına Belkıs Akkale – İzzet Altınmeşe – Kara Toprak Musa Eroğlu & Yusuf Gül – Ah İle Fiğanım Taner Özdemir & Erdoğan Doğan – Dağlar Dağlar Yusuf Hayaloğlu & Ferhat Tunç
Dostların Türküleri (Düetler) – 8 / 2009
Abidin Biter & Mustafa Özaslan – Puşta Bel Bağlama Ali Engin Nurşani – Çeken Bilir Cankat Erdoğan & Oğuz Aksaç – Canlı Erdal Kaya & Grubu – Kime Ne Ergün Efe & Aynur Haşhaş – Haberin Varmı Ersen & Dadaşlar & Aygen Bilge – Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme Hüseyin Ekinci % Erkan Korkmaz – Dünyaya Tekrar Gelseydim Hüseyin Turan & Yusuf Gül – Doktor İ.Hakkı Demircioğlu & O.Murat Öztürk – Cevizin Yaprağı Dal Arasında Kıvırcık Ali & Ebidin Biter & Sertan Demir – Aşk,Sevgi,Hüzün Mustafa Özaslan & Mehmet Ekci – Çirkin Sevilirmi Rojin & Mardin Korosu – Şemmame Volkan Konak & İsmail Tunçbilek – Belalım Mustafa Özaslan & Kıvırcık Ali – Bir Kuzu Da Yıldız Tilbe & Deniz Erdoğan – Giden Mi Sürgün Kalan Mı Zara & Ferhat Göçer – Günün Birinde
Dostların Türküleri (Düetler) – 9 / 2009
Ali Kızıltuğ & Ali Doğan & Ali Başbuğ – Üç Ali Ali Şeker & Hasan Karakaya – Cane Can Atilla Meriç & Ali Yalçın & Özcan Baydar – Yar Oy Belkıs Akkale & Sabahat Akkiraz & Nuray Hafiftaş – Ötüşün Kuşlar Çigdem Karabulut & Kıvırcık Ali – Tren Emre Saltık & Metin Karataş & Şahin Aydın & Kemal Kaplan – Pir Sultanlar Ölmez Filiz & Cengiz Erdoğan – Dürüm Dürüm Kazım Boran & Atilla Meriç – Sabret Murat Alacaksın Livaneli & Ahmet Arif – Anadolu & Bir Çift Turna Ahmet Arif & Livaneli – Diyarbakır Kalesinden Notlar & Üryan Geldim S.Çelik & Ö.Yaşar & Serpil Yaman – Yüksek Yüksek Tepelere Seda Bingöl & Kerim Yağcı – Başındaki Yazmayı Sarıyamı Boyadın Selda & Meral Tunç – Gaziantep Yolunda(Oy Gelin) Sezen Aksu & Livaneli - Sürgün
Dostların Türküleri (Düetler) - 10 / 2009
Alettin Us & Tayfun Talipoğlu – Ah Sensiz Ali Çınar & Sabahat Aslan – Döndü Güzel Atilla Meriç & Ali Yalçın & Özcan Baydar – Ben Bir Seyyah Alim Olsam Arzu & Ersin Yılmaz – Ben Babayım Kıvırcık Ali & Çigdem – Doyulur Mu Livaneli & Maria Faranduri – Karlı Kayın Ormanı Ahmet Arif & Livaneli – Bizede Banazda & Anadolu Livaneli & Ahmet Arif – Açılın Kapılar & Kilis’e Haber Saldım S.Çelik & O.Yaşar & S.Yaman – Burçak Tarlası Selda & Meral Tunç – Dem Dem Sema Erdoğan & Taylan Özgür Ölmez – Şu Kışlanın Kapısına Servet Sarak & İ.Özden & A.Meriç – Gönül Gurbet Ele Varma Tolga Sağ & E.Saltık & M.Karataş – Bilmem Şu Feleğin Tülay Coşkun & Özlem Yaşar & S.Yüce Töre – Dere Geliyor Dere Yusuf Gül & M.İpek & H.Karakuş – Felek Sana Sualim Var[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alıntıdır. Teşekkür ederiz. | |
|