ne-fer Yönetici
| Konu: Melihat Gülses Albümleri 17th Haziran 2010, 03:54 | |
| Melihat Gülses Tatyos Efendi (1996)
01 Bilmem ki nedendir bana sen hor bakiyorsun 02 Bir gonlume bir hal-i perisanim 03 Bu aksam gün batarken gel 04 Cana firkatinle 05 Cektim elimi 06 Cesm-i fettanin 07 Ehl-i askin nesvegahi 08 Gamzedeyim deva bulmam 09 Gel eda gozlum efendim yanima 10 Gönul düstü yine gulzar-i zevke 11 Göz suzup yan bakisinla yine 12 Gözum hasretle giryandir 13 Güldün Eylendin 14 Kemence taksimi & Küsade talim 15 Ney taksimi 16 Ud taksimi 17 Ussak Taksimiİstanbul'dan Atina'ya Türküler (2000)
1. Ada Sahillerinde Bekliyorum - Anonim 2. Aman Katerinam Oy - Panayotis Tundas 3. Ussak Aranagme - Anonim 4. Barava Yannakakis(Kurban) - Panayotis Tundas 5. Telgrafin Telleri - Anonim 6. Ussak Sirto - Necip Gülses 7. Argiles (Yedikule) - Evangelos Papazoglu 8. Kanun Taksimi - Göksel Baktagir 9. Gemilerde Talim Var - Anonim 10. Klarnet Taksimi - Sükrü Kabaci 11. Makber(Gazel) 12. Darildin Mi Gulum Bana - Anonim 13. Entarisi Ala Benziyor - Anonim 14. Tha Metho Ke Tha Ta Spao -Yannis Dragapsis 15. Karabiberim - Papaiannu 16. Kemence Taksimi - Derya Turkkan 17. Mavili Bir Tas Attim Kamisa - AnonimEylül Şarkıları (İncesaz 2) (2002)
Çok Aşığın Var Diyorlar Ateşli Gözlerinin Seyrine Daldım Güney Üsküp Sevda Şarkısı Batı Marmara Eyvah Balat Firar Doğu Kuzey Günah Gül Dalında Öten Bülbülün Olsam Hüznün Hikayesi (2004)
01- Ben aşkı ilk defa sende tanıdım (nihavend) 02- Bir eylül getirdi sevgi bana (nihavend) 03- Hergün gördüğüm serap (nihavend) 04- Ateş alevde değil asıl közde gizlidir (nihavend) 05- Ay bu gece başka güzel (kürdili hicazkar) 06- Hüznün hikayesi aynadaki yüz (kürdili hicazkar) 07- Bir lodos gibi esti sevgin gönlüme (hicaz) 08- Leyleği havada görmedik amma (hicaz) 09- Klarnet taksimi 10- Eksilmeyecek sevgim (karcığar) 11- Aşkın en güzeli (hüseyni) 12- Ferhat olup şu dağları delsem ben (hüseyni) 13- Ney taksimi 14- A efendim bu gurbetlik tez bitsin (segah) 15- Seni ne zaman görsem düşüncelisin (rast) 16- Erguvan zamanı gel bana emi (acem kürdi) 17- Hüznün hikayesi (Şiir)Narçiçeğim (2005)
Hicaz Peşrev Gel Nazlı Güzel Gel Bana Can Ver Gülüşünle Deli Gönül Gezer Gelirsin Seni Sevdim Seveli Kanaryam Acaba Şen Misin Kederin Varmı Kanun Taksimi Gözyaşlarınız Kalbime Toplanmış Emeldi Kakülleri Lüle Lüle Mehtaba Bürnmüş Gece Geçti Ömür Yine Hala O Bin Derd İleyim Evlerinin Önü Mersin Tanbur Taksimi Yaşlı Gözlerimi Kuruttum Bu Gece Gönül Derdi Çekenleri, Gizlice Yaş Dökenleri Gözü Ceylan Gözüdür, Bakışı Mestanedir Gidelim Göksu''ya Bir Alemi Ab Eylem Damlalar Damla Damla İçimde Çağlar Gibi Şavkıması Sana Doğru Yolların "Günaydınım"Narçiçeğim 2 (2005)
01 Sehnaz Pesrevi 02 Feryad ki Feryadima Imdad Edecek Yok 03 Beni Ateslere Salan O Kapkara Siyah Gözler 04 Vardim ki Yurdundan Ayag Göcürmüs 05 Gönlüm Nice Bir Senden Uzak Günleri Saysin 06 Aksam Dönüsü Gectim O Esrarli Bagindan 07 Aksam Oldu Yine de Basti Kareler 08 Aksam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm 09 Nur Salkimisin Gül ki Bahar Bahtima Yansin 10 Cözmek Elimde Degil Gönlümü Senden Kadin 11 Ne Bildim Kiymetin, Ne Bildin Kiymetim 12 Kalmadi Bende Ne Arzu Ne Gönül 13 Hastayim Yasiyorum Görünmez Hayaliyle 14 Söyleyin Nerde O Göz Nuru, Gönü Sevgisi Yarl 15 Altin Tasta Gül Kuruttum Aman Ali’mBeyaz Köpükler
1. Bitmemis Gibi (4:45) 2. Hüsranla Gönül (3:57) 3. Beyaz Köpükler (3:39) 4. Kapin Her Calindikca (4:24) 5. Bülbül (4:30) 6. Bahar Gelmis (5:47) 7. Denizde Aksam (2:59) 8. Söyle Nazmi (3:47) 9. Kapildim Gidiyorum (3:59) 10. Rüzgar Kirdi (4:35) 11. Uzun Yillar (5:01) 12. Gül Olsam (2:53)Derlemeler (Not: Bu Bir Albüm Değildir.)
Aman Katerina Moy Karabiberim Bakmıyor Çeşmi Siyah İttifakınla Efendim Kuşade Taliim Kurban Nedendir Bu Dil-i Zarın Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan YedikuleGeçmişten Günümüze Miras
1957 yılında kurulan Çanakkale Seramik Fabrikalarının 50. kuruluş yıldönümü münasebetiyle hazırlanan ve Melihat Gülses tarafından seslendirilen 5 albümlük "Geçmişten Günümüze Miras" isimli çalışma Melihat Gülses - Klasikten Neoklasik Döneme
01. Sultani Yegah Peşrev 02. Misalini Ne Zemün-ü Zaman Görmüştür 03. Nihan Ettim Seni Sinemde 04. Güller Açmış Bülbül Olmuş Bi Karar 05. Şad Eyledü Can-ü Dilimi Ruhi Revanım 06. Acemkürdi Taksim (Kanun) 07. Sevdi Gönlüm Ey Melek Sima Seni 08. Bir Vefasız Yare Düştüm 09. Şevkefza Taksim (Ney) 10. Ben Esiri Handenim Üftadenim Ey Gültenim 11. Geçipte Karşıma Gözlerini Süzme 12. Segah Müşterek Taksim 13. Dil Harab-ı Aşkınım Sensin Sebep Berbadıma 14. Evvel Benim Nazlı Yarim 15. Suzidil Müşterek Taksim 16. Ey Gonca Açıl Zevkini Sür Fasl-ı Baharın 17. Her Bir Bakışında Neş'e Buldum 18. Anlatayım Halimi Dildare Ben 19. Bilmem Ki Nedendir Bana Sen Hor Bakıyorsun 20. Vuslatından Gayri El Çektim Yeter Ey Bi Vefa 21. Fitneler Gizlemiş Mahmur GözüneMelihat Gülses - NeoKlasikten Romantik Döneme
01. Sehnaz Pesrevi 02. Feryad ki Feryadima Imdad Edecek Yok 03. Beni Ateslere Salan O Kapkara Siyah Gözler 04. Vardim ki Yurdundan Ayag Göcürmüs 05. Gönlüm Nice Bir Senden Uzak Günleri Saysin 06. Aksam Dönüsü Gectim O Esrarli Bagindan 07. Aksam Oldu Yine de Basti Kareler 08. Aksam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm 09. Nur Salkimisin Gül ki Bahar Bahtima Yansin 10. Cözmek Elimde Degil Gönlümü Senden Kadin 11. Ne Bildim Kiymetin, Ne Bildin Kiymetim 12. Kalmadi Bende Ne Arzu Ne Gönül 13. Hastayim Yasiyorum Görünmez Hayaliyle 14. Söyleyin Nerde O Göz Nuru, Gönü Sevgisi YarMelihat Gülses - Romantik Dönemden Günümüze
01. Hicaz Peşrev 02. Gel Nazlı Güzel 03. Deli Gönül Gezer Gelirsin 04. Seni Sevdim Seveli Kanarya 05. Acaba Şen Misin Kederin Va 06. Kanun Taksimi 07. Gözyaşlarınız Kalbime Topl 08. Kakülleri Lüle Lüle 09. Mehtaba Bürünmüş Gece 10. Geçti Ömrüm Yine Hala O Bi 11. Evlerinin Önü Mersin 12. Tanbur Taksimi 13. Yaşlı Gözlerimi Kuruttum 14. Gönül Derdi Çekenleri 15. Gözü Ceylan Gözüdür,Bakışı 16. Gidelim Göksu'ya Bir Alemi 17. Damlalar Damla Damla İçimde 18. GünaydınımMelihat Gülses - Günümüz Türk Müziği
01. Kapın Her Çalındıkça 02. Bülbülüm Altın Kafeste 03. Düleğince Beyaz Köpüklere Saklan Güzel 04. Denizde Akşam 05. Söyle Nazmı Bu Kaş Çatış 06. Hüsranla Gönül Hep İnler 07. Seninle Bu Aşkı Kaldığı Yerden Devam Ettirelim 08. Kapıldım Gidiyorum Bahtımın Rüzgarına 09. Rüzgar Kırdı Dalımı Ellerin Günahı Ne 10. Gül Olsam Ya Sünbül Olsam 11. Uzun Yıllar Ötesinden Hatırını Sorayımmı 12. Bahar Gelmiş NeyleyimMelihat Gülses - İ.Bodur Güftelerinden Şarkılar
01. Kaldım Yine Bir Can İle Canan Arasında 02. Sevda Yaratan Gözlerini Seyre Dalsam 03. Ömür Ne Çabuk Hazan Oldu 04. Şu Gönlüm Çağlayan Olsa 05. Meclisime Gelince Neşe Saçar 06. Gönül Penceremizden 07. Bekayi Aşka Müptelayım 08. Sevda Ateşiyle Yanan Koşup Bana Gelsin 09. Bahçemde Açıldı Yine Güller 10. Gözünde Daima Tüter Durursun 11. Gel Seninle Bal Yapalım 12. Duvağın Telinle Güle Güle Git 13. Gül İle Bülbül 14. Yeni Doğan Torunuma NinniMelihat Gülses - Musikişinas Tüccarlarımız 2 Hicaz Peşrevi Terkeyledi Gerçi Beni El Çek Tabib Neş'eyab-ı Lütfun Olsun Nice Bir Hasret İle Ruz u Şeb Şu Güzele Bir Bakın Baygın Suların Göğsüne Sana Öyle Hasretim Ki Bir Gece Hem - Meclis Olsak Aşkımı Bir Anlasan Gözlerime Baksan DA Sen Nisan'sın Daha Ben Sarı Eylül Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık Geçmiş Sıcak Bir Yaz Gecesi Benim Gönlüm Sarhoştur Kürdilihicazkar Saz Semai | |
|