ne-fer Yönetici
| Konu: Serkan Çağrı - Şükrü Tunar Eserleriyle 12th Haziran 2010, 21:10 | |
| Serkan Çağrı - Şükrü Tunar Eserleriyle
CD 1 - Günümüz Sanatçılarının Yorumuyla
Adanın Yeşil Çamları Söz: Şükrü Tunar Solist: Ata Demirer Canımın Yoldaşı Ol Söz & Müzik: Şükrü Tunar Solist: Ziynet Sali Söyleyemem Derdimi Söz & Müzik: Şükrü Tunar Solist: Gökhan Tepe Aşkın İçimde Yara Söz & Müzik: Şükrü Tunar Solist: Hayko Çepkin Seni Görmeseydim Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Şükrü Tunar Solist: Sıla Gel Sevgilim Söz: Güneş Ertan Tunar Müzik: Şükrü Tunar Solist: Barboros Unut Beni Söz: Ahmet Kaçar Müzik: Şükrü Tunar Solist: Nalan Hülyaya Bürünmüş Söz & Müzik: Şükrü Tunar Solist: Birol Namoğlu (Gripin) Güller Arasında Müzik: Şükrü Tunar Solist: Gökhan Tepe & Hazal (Düet) Geçti Sevdalarla Ömrüm Söz: Hüseyin Siret Özsever Müzik: Şükrü Tunar Solist: Ercan Saatçi Gurbet Elde Her Akşam Söz: Osman Nihat Akın Müzik: Şükrü Tunar Solist: Oya İşboğa Öyle Çektim Ki Cefa Söz: Hüseyin Rufat Işıl Müzik: Şükrü Tunar Solist: Ahmet Özhan Bir Zamanlar Maziye Bak Söz: Osman Nihat Akın Müzik: Şükrü Tunar Solist: Şükrü Tunar & Ayşe Taş
CD 2 - Enstrumantal
Adanın Yeşil Çamları Uşak Oyun Havası Söyleyemem Derdimi Aşkın İçimde Yara Seni Görmeseydim Gel Sevgilim Hicaz Oyun Havası Hülyaya Bürünmüş Geçti Sevdalarla Ömrüm Gurbet Elde Her Akşam Öyle Çektim Ki Cefa Bir Zamanlar Maziye BakRapidshare [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alternatif [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|