ne-fer Yönetici
| Konu: YÜKSEL UZEL şarkıları 12th Haziran 2010, 18:12 | |
| YükseL UzeL - Sensiz Bu Yaz Sensiz Bu Yaz Yarın Görüsürüz Vefasız istanbul Bir Masal Ne Bekledim Sevgiden Haram Geceler Oturmaya Bize Gel İs İsten Gecti Artık Bilemiyorum Dertler Benim Olsun Gönderdigim Gülleri Aman Cana İntizardayım Yar Potpori - Belli Belli - Emmioglu - Mavi Yelek Nazar Degmesin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]YükseL UzeL & Yillar Yorgun Ben Yorgun Ah Sen Akşam Güneşi Aşk Ateşi Ayşenin Mektubu Elbet Gönüllerde Sabah Olacak Hatıralar İhtiyar Falcı Kalplerimiz Bir Olsa Neyleyimki Öyle Bir Akşam Potpori Yağdır Mevlam Su Yıllar Yorgun Ben Yorgun Yudum Yudum Sevdayım Ben [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]YükseL UzeL & AL Aşkini Ver GönLümü Agladigin Dogru Mu Al Aşkini Ver Gönlümü Artik Beni Sevmiyorsa Biraz Geç Kalmadin Mi Elinle Derdiğin Ettigin Yeminler Eylüldeki Askimiz Gözbebegim Kalbim Seni Sevmesinde Ne Yapsin Kanimda Kivilcim Sevdadir Bu Kalbe Dolan Yildizlar Kayboldu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]YükseL UzeL & Benden Artik Bu Kadar Ağladigin Dogru Mu Al Aşkini Ver Gönlümü Aşığım Aşık Beklenen Şarki Benden Artık Bu Kadar Bilsem Ki Döneceksin Biraz Geç Kalmadin Mi Elinle Derdiğin Ettigin Yeminler Gurur Her Gelen Gideni Aratır Derler Hiç Aklına Gelmedi mi Kalbim Seni Sevmesinde Ne Yapsin Ne Verdin Ki Bana Ne İstiyorsun Sen Sağol Üzüldüğün Şeye Bak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]YükseL UzeL & Bir Gülü Bir Seni Öptüm Akşam Olur Bağrima Taş Basaydim Balat Uğramaz Bir Seni Bir Gülü Öptum Bu Hazan Yine Kalbim Bu Sabah Bağda Erken Canimin Yoldasi Ol Findikli Bizim Yolumuz Hülyami Saran Kacma Sevgilim Benden Kalbime Hasrettin Zehri Layik Mi Sana Seni Andikca Seviyorum Diyebilsem [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]alıntı | |
|