ne-fer Yönetici
| Konu: En Güzel Özgün Şarkılar 12th Haziran 2010, 04:40 | |
| En Güzel Özgün Şarkılar
Bu Paylaşımda En Güzel Özgün Şarkılar, Şiirler ve Türküler Yer Almaktadır.
ŞARKI LİSTESİ
Adile Yadırgı - Biz İkimiz Ahmet Kaya & Selda Bağcan - Üşür Ölüm Bile Al Öfkemi Arka Mahalle Ağladıkça Beni Bul Anne Bırak Beni Dardayım Doruklara Sevdalandım Giderim Haydi Git Haydi Gül Hep Sonradan Hiç Bir Şeyimsin Kara Yazı Karanlıkta Kendine İyi Bak Kum Gibi Mahur Beste Merhaba Nereden Bileceksiniz Oy Benim Canım Senin Derdindeyim Sevemezsin Söyle Yakarım Geceleri Yüreğim Kanıyor Öyle Bir Yerdeyim Ki Üşür Ölüm Bile Şiire Gazele Ahmet Yılmaz - Etme Eyleme Ahmet Yılmaz - Gecenin Bir Yarısında Ahmet Yılmaz - Gidenler Dönmüyor Geri
Ahmet Yılmaz - Hüzün Zamanı Ahmet Yılmaz - Ve Sen Gidiyorsun Ahmet Şafak - Olsun Ahmet Şafak - Yenilgimiz Kutlu Olsun Ali Asker - Metris'in Önü Ali Ekber Eren - Aklımı Gözlerine Takmışım (ver. 1) Ali Ekber Eren - Aklımı Gözlerine Takmışım (ver. 2) Ali Ekber Eren - Anlamadım Bu Ne Haldir Ali Ekber Eren - Bahar Gözlüm Ali Ekber Eren - Bu Yürek Susmayacak Ali Ekber Eren - Bırakmadı Sevdan Ali Ekber Eren - Gitme Nolur Ali Ekber Eren - Gök Görünmez Duvardan Ali Ekber Eren - Görmeseydi Gözlerim Ali Ekber Eren - Olmazı İsteme Altan Civelek - Deniz Gözlüm Altan Civelek - Kara Duman Arzu Aydın - Gözyaşların Bir Gün Diner Arzu Şahin & Kıvırcık Ali - Yaşamdan Ölüme Arzu Şahin Arzu Şahin - Ceylanım Arzu Şahin - Gidemem Arzu Şahin - Gözliyerem Arzu Şahin - Kara Sevda Arzu Şahin - Karagül Arzu Şahin - Leyli Yar Arzu Şahin - Sus Arzu Şahin - Yalnızlığa Serenad Atakan Aktaş - Ağla Yaralı Kalbim Aydın Öztürk - Ömrüm Senindir Aynur Haşhaş - Ağlama Yar Ağlama Aynur Haşhaş - Düşürdun Aşkın Narına Banu Kırbağ - Akşamlar Banu Kırbağ - Az Bana Gönder Banu Kırbağ - Yüreğimiz Sevda Bizim Banu Kırbağ - Çivi Bedirhan Gökçe - Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece Berrin - Unutmadım Yar
Burcu Karababa - Sen Gittin Ya
Buzuki Orhan Osman - Fırtına Cansu Koç - Bilemedim Cansu Koç - Gül Kurumasın Cansu Koç - Kırmızı Buğday Cansu Koç - Şiire Gazele Celalaeddin Ada - Kara Sevda Cem Yıldız & Ercan Irmak - Koyu Kara Cem Yıldız - Dudakların Cennet Değil Cem Yıldız - Mutluluk Yalnız Rüya Cem Yıldız - Sevdakarım Ben Cem Yıldız - Şemsiyemin Ucu Kare Cem Yıldız ft. Adile Yadırgı - Yarım Bıraktın
Cem Yıldız- Koyu Kara Kapkara
Cem Yıldız- Sevme Derler Bana Cevdet Bağca - Akşamdan Akşama Cevdet Bağca - Al ömrümü Cevdet Bağca - Anlasana Cevdet Bağca - Bilesin Cevdet Bağca - Gel Cevdet Bağca - Kırlangıç Cevdet Bağca - Meğerse Cevdet Bağca - Mülazım Cevdet Bağca - Saklımda Cevdet Bağca - Senin Adın Cevdet Bağca - Senin İçin Cevdet Bağca - Söyleyemedim (Nikaribum Bejim) Cevdet Bağca - Unutulursun Cevdet Bağca - Yaralıyım Cevdet Bağca - Yasaklarda Cevdet Bağca - Yokluğun Ölüm Cevdet Bağca - Ömrümüz Çağrı Göztepe - Aşk (Radyo vers.) Delila - Gule Deniz Güney - Baba Munzur Deniz Güney - Ciğer Parem Deniz Güney - Giderim Yar Deniz Güney - Gittin Gideli Deniz Güney - Kırık Bir Şarkı Deniz Güney - Sürgün Eller Deniz Güney - Vurgundur Sevdam Deniz Güney - Yıkıp Gittin Didar Şeşen - Bulutlar Selam Edin Didar Şeşen - Böyledir Hallerim Didar Şeşen - Vazgeçmem Dila - Giderim Yar Dila - Sevda Masalı Dila - Türkülerle Sevdim Seni Dila - Yalan Edip Akbayram - Ah Sensiz Edip Akbayram - Beni Kör Kuyularda Edip Akbayram - Değilmisin
Edip Akbayram - Gitme Gülüm
Edip Akbayram - Hani Edip Akbayram - Nefesin Nefesime Edip Akbayram - Nem Kaldı Edip Akbayram - Yalan Oldu Edip Akbayram - Yaşamdan Ölüme Efkan Şeşen - 9 6 Yollarında Efkan Şeşen - Ah Yarası Efkan Şeşen - Dar Kapılar
Efkan Şeşen - Döneceğim Bir Gün
Efkan Şeşen - Hele Yar Efkan Şeşen - Kırılmışım Efkan Şeşen - Olmuyor Efkan Şeşen - Yaralıyım Efkan Şeşen - Ölürüz Ekrem Düzgünoğlu - Çalın Davulları Elif Altıntaş - Olmaz Yar Erdal Akkay -Yar Yüreğim Erdal Akkaya - Vazgeçmem Erdal Güney - Ala Gözde Ala Ben Erdal Güney - Ayrılanın Erdal Güney - Gün Olur Erdal Güney - Haberin Yok Erdal Güney - Hasret Başta Erdal Güney - Maviye Türkü Erdal Güney - Rüzgarım Ol Erdoğan Doğan - Hasretin Beni Yaralar Ergün Efe - Ayrılık Boynuma Zor Ergün Efe - Bende Aşk Ergün Efe - Kalbim Yaralı Ergün Efe - Sevdiğin Kadarsın Erkan Uğur - Zeynebim Erol Köker - Acem Kızı Eylem Aktaş - Dalga Kıran Eylem Aktaş - Komür Gozlerin Eşref Ziya - Ardından Gelemem Eşref Ziya - Adını Anıyorum Eşref Ziya - Ah Etme Eşref Ziya - Ağla Gülüm Eşref Ziya - Ben Aşkı Satın Aldım Eşref Ziya - Bir Garip Sevda Eşref Ziya - Can Senindir Eşref Ziya - Canım Ol Eşref Ziya - Karanfil Eşref Ziya - Kelebek Gibi Eşref Ziya - Ne Hallerdeyim Eşref Ziya - Sen İçimde Sevdasın Gülüm Eşref Ziya - Sensiz Eşref Ziya - Sevda Yazdım Eşref Ziya - Öleceğim Fatih Kısaparmak - Az Bana Gönder Fatih Kısaparmak - Ağlıyorsun Fatih Kısaparmak - Belki Fatih Kısaparmak - Bu Dağ Ne Rüzgarlar Gördü Fatih Kısaparmak - Etme Bulursun Fatih Kısaparmak - Güle Yel Değdi Fatih Kısaparmak - Hayat Bana Yalan Söyledi Fatih Kısaparmak - Kilim Fatih Kısaparmak - Kopamıyorum Fatih Kısaparmak - Niçin Benden Uzaktasın Fatih Kısaparmak - Peşimde Sen Varsın Fatih Kısaparmak - Sen Yine Yanıldın Fatih Kısaparmak - Sen Yoksun Ya Fatih Kısaparmak - Sevmedi Beni Fatih Kısaparmak - Susma Fatih Kısaparmak - Türkülerle Gömün Beni Fatih Kısaparmak - Yalanmıydı Fatih Kısaparmak - Çılgınım Benim Fatih Yaşar - Sevduğum Fatih Yaşar - Sirlarumi Söyledim Ferhat Tunç - Ağlasın Yüreğim Ferhat Tunç - Denizlerin Dalgasıyım Ferhat Tunç - Diliyar Ferhat Tunç - Hasretinle Tutuşurum Ferhat Tunç - Kırık Bir Şarkı Ferhat Tunç - Sen Ateş Ol Ben Yanayım Ferhat Tunç - Uyandırmasın Kimse Ferhat Tunç - Vurgunum Hasretine Ferhat Tunç - Özlemin Dili Olsaydı Grup Bemol - Düşlerim Sorgular Beni Grup Bemol - Gelmedi Yarim Grup Bemol - Gurbet Elde Yalnız Grup Dinmeyen - Askıda Yaşamak Grup Dinmeyen - Hatırlayışlar Grup Dinmeyen - Kavgamın Öyküsü Grup Dinmeyen - Kavganın Ortasında Grup Dinmeyen - Sisler Bulvarı Grup Gökyüzü - Umut Grup Göçebe - Bir Yanım Baharda Benim Grup Göçebe - Serkeş Grup Kardelence - Ateşin Ardında Grup Kardelence - Benim Yanlızlığım Grup Kardelence - Denize Yakın Grup Kardelence - Divane Aşık Gibi Grup Kızılırmak - Bir Ay Doğar Grup Kızılırmak - Gidemem Grup Kızılırmak - Gitme Grup Kızılırmak - Günün İlk Işığı Grup Mavi - Gidersen Grup Mavi - Yitenlere Grup Mecaz - Can Yarim Grup Munzur - Benim Gibi Grup Munzur - Giden'e Grup Munzur - Tutuşturun Geceleri Grup Sentez - Düşürdün Aşkın Narına Grup Sentez - Gün Tutuşur Grup Sentez - Sevda Grup Sentez - Vazgeçme Grup Yankı - Yağmur
Grup Yağmur - Aşk Gibisin Grup Yağmur - Ben Giderim Grup Yağmur - Bir Umut Grup Yağmur - Derman Yok Grup Yağmur - Hasret Grup Yağmur - Hasretim Grup Yağmur - Yoruldum Grup Yeryüzü - Sorma Beni Grup Yeryüzü - Umut Grup Yol - Dağlarım Grup Yol - Sarıl Kendine Grup Yol Arkadaşları - Ah Yarim Grup Yol Arkadaşları - Ayrılık Vakti Grup Yol Arkadaşları - Ağla Grup Yol Arkadaşları - Olmaz Mı Grup Yol Arkadaşları - Rüzgar Grup Yol Arkadaşları - Sebebim Sensin Grup Yol Arkadaşları - Sevda Özlem Grup Yorum - Gidene Grup Yorum - Kayıpların Ardından Grup Yorum - Yürek Çağrısı Grup Yorum - Özlem Grup Zemheri - Zemheri Grup Çığ - Canımın Canı Grup Şiar - Hücrem Gülay - Gelmedin Ey Yar Gülay - Yaralandım Güler Duman - Güle Yel Değdi Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni Gülten - Ayrılık Gülten - Unutma Gürcan Koç - Geldiğinde Çıldırayım
Gürcan Koç - Gelincikle Kardelenin Aşkı
Gürcan Koç - Gözlerin Hep Aklımda Gürcan Koç - Tutuldum Sana Hakan Yeşilyurt - Aman Şimdi Hakan Yeşilyurt - Aşk Kazanır Hakan Yeşilyurt - Bir Zamanlar Hakan Yeşilyurt - Biz İkimiz Hakan Yeşilyurt - Bu Defa Hakan Yeşilyurt - Kömür Gözlerin Hakan Yeşilyurt - Nesine Yandım Hakan Yeşilyurt - Sanma Ki Hakan Yeşilyurt - Sen Aşksın Hakan Yeşilyurt - Yürek Çağrısı Hakan Yeşilyurt - İki Handan Aydın - Eyvah
Handan Aydın - Sen Yoksun Yar Handan Aydın - Sevgi Yetmiyor Hüseyin Ay - Dokun Ellerime Hüseyin Ay - Gülen Az Hüseyin Ay - Kırıktır Yüreğim Hüseyin Ay - Neylersin Hüseyin Ay - Unutamam Seni Hüseyin Deniz Aydın - Şiire Gazele Hüseyin Karakuş - Adı Deniz Olmalı Hüseyin Turan - Ah Le Yar Hüseyin Turan - Gel Gönül
Hüseyin Turan - Söyleyemedim
İbrahim Türkmenli - İkimiz de Yanalım İlda - Yemin Etdim ( Küskünüm ) İlkay Akkaya - Ah Sensiz İlkay Akkaya - Ayrılık Şarkısı İlkay Akkaya - Bir Şehri Düşlemek İlkay Akkaya - Bu Son Olsun İlkay Akkaya - Hadi Git İlkay Akkaya - Hatırandır İlkay Akkaya - Ne Fayda İlkay Akkaya - Sabahtan Uğradım İlkay Akkaya - Seni Seviyorum.wma İlkay Akkaya - Sürgün İlkay Akkaya - Sızı İlkay Akkaya - Yalnızım İlkay Akkaya - Yarim İlkay Akkaya - Yüreğim Yollarda Kazım Koyuncu & Umay Umay - Kalbim Acıdı Kazım Koyuncu - Anılar Düştü Peşime Kazım Koyuncu - Ayrılık Şarkısı Kazım Koyuncu - Ben Kazım Koyuncu - Dido Nana Kazım Koyuncu - Gel Avera Kazım Koyuncu - Hayat (uzun vers.) Kazım Koyuncu - Hoşçakal Kazım Koyuncu - Tsira Kazım Koyuncu - Yalnızlığı Anla Kenan Vardık - Eyvah Ömrüm Kenan Vardık - Yaralandım Kubat & Yıldız Tilbe - Bugün Kıvırcık Ali - Gül Tükendi Ben Tükendim Kıvırcık Ali - Gülüm Latife Erarslan - Di Gel Yarim Mazlum Çimen - Az Bana Gönder Mazlum Çimen - Başımın Belası Mazlum Çimen - Değilmisin Mazlum Çimen - Feryad-ı İsyanım Mazlum Çimen - Gittin Gideli Mazlum Çimen - Gozlerinin Esiriyim Mazlum Çimen - Gözlerin Var Mazlum Çimen - Güneşi Bağlasam
Mazlum Çimen - Hasretim Sana
Mazlum Çimen - Işıklar Sönmesin Mazlum Çimen - Unutamadım Mazlum Çimen - Yar Sarsa Beni Mehmet Gümüş - Acıların Dolar Göze Mehmet Gümüş - Adı Yok Tesellinin ( Karama Yar ) Mehmet Gümüş - Ayrılık Türküsü Mehmet Gümüş - Bir Şiir Söyle Bana Mehmet Gümüş - Garip Sevda Mehmet Gümüş - Hazan Yangınım Mehmet Gümüş - Korkarım Gideceksin Mehmet Gümüş - On Üçünde Sevdam Mehmet Gümüş - Sen Gidersen Mehmet Gümüş - Sevdacan Mehmet Gümüş - Solmasın Yüzün Metin Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adını Metin Kemal Kahraman - Kaybolan Kentin Eskicisi Metin Kemal Kahraman - Yapma Metin Yılmaz - Hacel Obası Meçhul Şarkıcı - Ne Olur Gitme Murat İnce - Ateş Düştü Murat İnce - Bize Kalan Murat İnce - Cekil Git Murat İnce - Herhangi Bir Şeyim Murat İnce - Sevdim Seni Murat İnce - Sitemim Sanadır Nurettin Rencber - Almanya Yolları Nurettin Rencber - Ay Düşünce Nurettin Rencber - Ay Karanlık Gece Nurettin Rencber - Ayrılık Vakti Nurettin Rencber - Ağlama Yar Nurettin Rencber - Dalgalar Nurettin Rencber - Dokunma Kalsın Nurettin Rencber - Ezo Nurettin Rencber - Karagül Nurettin Rencber - Seni Anarken Nurettin Rencber - Sus Nurettin Rencber - Yalan
Nurettin Rencber - Yalnızlığa Serenad Nurettin Rencber - Yanımda Sen Nurettin Rencber - Yaralı Gemi Nurettin Rencber - Yürürüm Nurettin Rencber - Çondo Nurettin Rencber - İçimde Ateş Okan_Murat_Öztürk-_Ask_Elinden Onur Akın - Asi ve Mavi Onur Akın - Bekle Bizi İstanbul Onur Akın - Ben Yağmur Yüklü Bulutum Onur Akın - Döneceğim Bir Gün Onur Akın - Gaybana Geceler Onur Akın - Geceyi Sana Yazdım Onur Akın - Hala Koynumda Resmin Onur Akın - Seviyorum Seni
Onur Akın - Yağmur Yüreklim Onur Akın - Yitik Sevda Onur Akın - Zehir Gözlüm Özlem Özdil - Deli Gönül Özlem Özdil - Gönlüm Dağlara Özlem Özdil - Gül Düşer Gülün Üstüne Özlem Özdil - Küskün Yollar Özlem Özdil - Oy Dağlar Özlem Özdil - Uzakların Türküsü Özlem Özdil - Yaralar Beni Sabahat Akkiraz - Yar Yar Selda Bağcan - Acıların Rıhtımında Selda Bağcan - Beni Unutma Selda Bağcan - Gülüşün Kalır Bende Selda Bağcan - Sürgün Selda Bağcan - Vurma Selçuk Küpçük - Gelemem Ay Karanlık Selçuk Küpçük - Monaroza Servet Kocakaya - Doğum Günümde Servet Kocakaya & İclal Aydın - Zor Günler Servet Kocakaya - Annem Servet Kocakaya - Ben Bu Gece Ölmezsem Servet kocakaya - Garip Servet Kocakaya - Güleyşa Servet Kocakaya - Sabahçı Servet kocakaya - Senden Evvel Ölem Servet Kocakaya - Sevilir Gibi Servet Kocakaya - Sevilmedim Servet Kocakaya - Sol Yüreğim Servet Kocakaya - Vay Deli Gönül Servet Kocakaya - Şimdi Uzaklardasın Sevinç Eratalay - Bekliyorum Sevinç Eratalay - Benim Sevdam Sevinç Eratalay - Dönerim Bir Gün Sevinç Eratalay - Gidiyorum Sevinç Eratalay - Sevda Işıkları Sevinç Eratalay - Yalan Sevinç Eratalay - Üşür Ölüm Bile Seyfi Yerlikaya - Perişan
Seyfi Yerlikaya - Sararmış Hüzünler Seyfi Yerlikaya - Sebebim Sensin Seyfi Yerlikaya - Zamansız Vurdun Sineme Seyhan Güler - Aklıma Sen Gelince Seyhan Güler - Dayan Yüreğim Suavi - Asla Suavi - Bilmelisin Suavi - Hasret Türküsü
Suavi - Hasretimdin Sen Oysa Suavi - Kalanların Ardından Suavi - Yalı Çapkını Suavi - Yapayalnızım Suavi - Yıllar Sonra Süleyman Yıldız - Bir Sevda Uğruna Süleyman Yıldız - Yoruldum Şahan - Gidelim Karagözlüm Şahan - Git Şahan - Yanarım Şahan - Yitip Gidenim
Şahrud - Acıya Gülmek Şevin - Can Üstune Şevin - Ne Fayda Şükriye Tutkun - Gücüm Yetene Kadar Şükriye Tutkun - Sevin Gayrı
Tolga Özkan - Ben Oldum Tolga Özkan - Gülüm Yar Tolga Özkan - Ne Ederim Tuncay Akdoğan - Yitip Giden
Turabi Yıldırım - Ah Bendeki Sen Turabi Yıldırım - Bağrımı Eziyorum Turabi Yıldırım - Yaralı Türkü - A Yar Türkü - Beni Beni Türkü - Zannetme Ki Unutamam Umuda Ezgi - Akşamdan Akşama Umut Altınçağ - Ola Ki Yürürüm Umut Mürare - Güller Açmasada Uğur Işılak - Başımın Belası
Uğur Işılak - Öldür Beni (slow mix. vers.) Üç Deniz Topluluğu - Yağmurlar Dinmeden Volkan Konak - Ayşem Volkan Konak - Ben Seni Sevdiğimi Volkan Konak - Dido Volkan Konak - Feriğim Volkan Konak - Gelirmisin Benimle Volkan Konak - Hastane Önünde Volkan Konak - Herkesin Bir Derdi Var Volkan Konak - Mimoza Çiçeğim Volkan Konak - İşte Geldin Yasemin Göksu - Aldı Gitti Yasemin Göksu - Gel Gönül Yasemin Göksu - Gül Kuruttum Yasemin Göksu - Olamadım Kimseyle.wma Yavuz Bingöl - Geri Dön Yavuz Bingöl - Sele Verseydim Yavuz Bingöl - Sensiz Yapamam Yavuz Bingöl - Yar Demedin Yavuz Bingöl - Yarim Nerdesin Yavuz Bingöl - Yeşil Başlı Gövel Ördek Yavuz Bingöl - Zamansız Şehire Dönmek Yeninur Ada - Kuşlar Gibiyim Yudum - Karagözlüm (Halime Bak) Yudum - Sevgiye Çok İnandık Yudum - Yaban Gülü Yudum - Yanıyor Yüreğim Yuşa - Al Beni De Yanına Yuşa - Gözyaşı Yılmaz Çelik - Sevdiğim
Zara - Beni Unutma Zara - Beyaz Giyme Toz Olur Zara - Divane Aşık
Zülfikar Özer - Ben Gidersem Zülfü Livaneli - Bana Bir Şarkı Söyle Zülfü Livaneli - Böyledir Bizim Sevdamız
DOWNLOAD LİNKİ TIKLA (RapidShare) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
DOWNLOAD LİNKİ TIKLA (HotFile) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İndirdiğiniz linklerden .rar dosyaları çıkacaktır ve bütün dosyaları birleştirdiğinizde o kategoriye ait şarkıları içeren tek bir klasör ortaya çıkacaktır. | |
|