ne-fer Yönetici
| Konu: Radyo Kayıtları 9th Haziran 2010, 23:37 | |
| Radyo Kayıtları
Ahat Uruk - Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok Ahat Uruk - Hüzün zaman zaman Ahmet Çağan - Ateşin gözlerin ruha Ahmet Çağan - Havalandı gönül kuşu Ahmet Çağan - Yine bu yıl ada sensiz Ahmet Çağan - Yine hazan mevsimi geldi
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Alp Arslan - Bu akşam yine dertlerimle Alp Arslan - Gezdiğim dikenli aşk yollarında Alp Arslan - Güller Ağlasın Alp Arslan - Mihrabım Diyerek Alp Arslan - Ömrümüzün son saatı çalmadan Amir Ateş - Eylül akşamlarında Ayda Sönmez - Hüsnüne güvenme ey
Ayfer Er - Ah Edip İnlerim Ayfer Er - Bin yıldan fazla sürecek Ayfer Er - Bir Gönül Hikayesi Ayşe Taş - Bir Sevda Geldi Başıma Ayşe Taş - Güller Arasında Belgin Gök - Kalplerden dudaklara Belgin Gök - Niçin baktın bana öyle
Belkız Dikmen - Bir rüzgardır gelir geçer Burhanettin Uygun - Yemenimde hare var Cahide Kandura - Ben kalbimden yaralandım Canan Koca - Gel gecelerden rüzgar Celal Abacı - Öyle bir göz süzdün kemane Cemile Kutlugün - Sen Kimseyi Sevemezsin
Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Beni Kör Kuyularda Çiğdem Kırömeroğlu Yarkin - Bu yıldaa böyle geçti Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Ey ipek kanatlı seher Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Gormek müyesser olmadı Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Görmek Müyesser Olmadı Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Ok Gib Hublar Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Olmuştu Ufuk Fil Dişi Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Son ümidimde bitti Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın - Yıllarca yazık boş yere
Derya Bozkurt - Her mevsim içimden gelir Dilek Aktaş - Bir ateşim yanarım Dilek Turkan - Delisin Deli Gönlüm Dilek Türkan - Akşamı süzme deniz Dilek Türkan - Çıkalım Sayri Şikayet Dilek Türkan - Gül Hazin Sümbül Perişan Eda Şimşek - Gönlüme Bir Hali Peri
Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Bir bir geçiyor Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Çam başına çıktım Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Deli gönül gezer gezer Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Gel nazlı güzel Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Haber Gelmez Gönül Virane Kaldı Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Mest Oldu Gönül Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Sezdim Dalgın Bakışını Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Sezdim dargın bakışını Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Yeşil Gözlerini Ufkuma Gerki
Elif Özer - Gezer dolaşırsın her an Elif Özer - Gönül Şarkıları Elif Özer - Seni Bende Alamazlar Eliz Avaroğlu - Senden ayrı yaşayamam Eliz Avaroğlu- Ne kadar istesem sana gelemem Firdevs Tezcanlı - Gemim Gidiyor Baştan
Gökhan Sezen - Bakmıyor Çeşmi siyahim Gökhan Sezen - Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme Gökhan Sezen - Yine Dumanlı Dağlar Gönül Aköz - Bilmemki nedendir sen Guneri Tecer - Sen arzu ettin
Güldehen Torun - Hasreti Yıllara Sor Güldehen Törün - Aylardır gül yüzünü Güldehen Törün - Biraz kül biraz duman Güldehen Törün - Hasreti yıllara sor Güneri Tecer - Ey sevgilim hasretim sana Güneri Tecer - Sevgilimsin benim Güneri Tecer - Şu göğsüm yırtılıp baksan Güneri Tecer - Nasıl unutsam seni Hafız Ahmet - Gül uslattım Ulucanlı
Hamiyet Yüceses - Bu yaz hünkar Hamiyet Yüceses - Bu yıl bahar az oldu Hamiyet Yüceses - Geçti hayal içinde Hamiyet Yüceses - Soeylemek istesem gönüldekini Hamiyet Yüceses - Üzdüğün yetmezmi ey Handan Kara - A Fadimem Hadi Senle Kaçalım Handan Kara - Gurbet o kadar acıki Hikmet Rıza Hanım - Karşıyaka sefası kaldı Hilal Çelebi Demirağ - Yine bu yil ada sensiz
İlhan Yeşil Hanim - Bumudur sendeki muhabbet İsmail Olgay - Dönülmez akşamın ufkundayim İsmail Olgay - Yürü Dilber Yürü Kevser Tanrıkut - Bu yılda böyle geçti Lale Mumcu - Aşkımın ilk baharı Lale Mumcu - Dargın Ayrılmayalım Lale Mumcu - Geçti sevdalarla ömrüm Lale Mumcu - Gözleri aşka gülen Lale Mumcu - Hicran Oku Sinem Deler Lale Mumcu - Menekşe kokulu yarim
Latife Unsal - Canımın yoldaşı ol Lütfü Güneri - Karşı dağdan uçan turna Mefaret Yildırım - Mektup selam eyle memleketime Melda Kuyucu - Gönül Penceresinden Melihat Gülses - Bir emele bin ah çeksem Melihat Gülses - Bulutların Arasından Her Gece Melihat Gülses - Gelin kızlar annenize soralım Melihat Gülses - Sen Benim Gönlümde Melihat Gülses - Sen benim gönlümde açan Melihat Gülses - Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan
Meltem Seyfelioğlu - Bende hicran yarasından Meltem Seyfelioğlu - Benden Hicran Yarasından Meltem Seyfelioğlu - Hastayım Yaşıyorum Mualla Gokçe - Bir kuş uçmaz kervan Mualla Mukadder - Bir bakışla başka bir alem Mustafa Sağyaşar - Sorma Bana Nafile Mustafa Seyran - İşte yine açtı bahar Mustafa Seyran - Ömrümün hasretle geçen Mustafa Seyran - Sen olmasaydın eğer
Mülkiye Toper - Sen şarkı söylediğin zaman Münir Nürettin Selçuk - Saçlarıma ak düştü Müzeyyen Senar - Bir gün geleceksin diye Nebile Hanım - Bekler beni her gün susam Necla Özmen - Bir mevsim o yollardan Nermin Demirçay - Boylemi esecekti Nermin Demirçay - Böyle kaç yıl geçecek Nermin Demirçay - Mademki gidiyorsun Nermin Demirçay - Seni andım yine kalbimde Nermin Demirçay - Seninle düştüm dile Nermin Demirçay - Uzun yıllar ötesinden Nermin Demirçay - Yoksun bu gece
Nesrin Sipahi - Apansız uyanırsan Neşe Can - Hayat budur sevgilim Neşe Can - Sen gül dalında gonca Neşe Dursun - Seninle Bir Sonbahar Nevin Demirdöven - Unuttunmu aşkımıza ettiğimiz Nevin Örnek - Aşka gönül vermem Nezihe Küçük - Gönül nedir bilene
Nilgün Abışka - Yanıyormu Yeşil Köşkün Lambası Yar Nilgün Abışka - Düşünürken seni Nilgün Abışka - Nedendir Nedendir bu dili zarın Nilgün Abışka - Sen hep beni mazideki Nilgün Abışka - Talihin Elinde Oyuncak Oldum Nilgün Abışka - Unuttunmu aşkımıza Nilgün Abışka - Ümitsiz Bir Aşka Düştüm Nilüfer Durak - Sevdiğim dünyalar kadar Nurşize Coşkun - Aşkı içtik ballar gibi Nurşize Coşkun - Çıksam şu dağların
Nurten Demirkol - Anladim ki daha dolmamış çilem Nurten Demirkol - Beklerim her gün bu sahillerde Nurten Demirkol - Bin hüzün çöktü yine Nurten Demirkol - Bu gün bayram mendil Nurten Demirkol - Kirpiklerinin gölgesi Nurten Demirkol - Vurgun Yemiş Misali Özdal Orhon - Ufuklara yaslanmış
Perihan Altındağ Sözeri - Bu günde açti gülüm Perihan Altındağ Sözeri - Gelse o şuh meclise Perihan Altındağ Sözeri - Kalbimde kalan bir acı var Perihan Altındağ Sözeri - Yolları Gurbete Bağlayan Dağlar Radife Erten - Arabaya taş koydum Rahmi Sönmezocak - Saklarım seni Rahmi Sönmezocak - Saklarım Sinede Heran
Sabite Tur Gülerman - Anladım sen sevmeyeceksin Sabite Tur Gülerman - Birlikte bir akşam Sabite Tur Gülerman - Bunca cevrin gönül Sabite Tur Gülerman - Dilde derdi iştiyak Sabite Tur Gülerman - Dün gece yes ile Sabite Tur Gülerman - Hayali yare değme Sabite Tur Gülerman - Nigahı meclisine canlar Sabite Tur Gülerman - Sazlar çalnır çamlıcanın Sabite Tur Gülerman - Sevdi bu gönül Sabite Tur Gülerman - Söyle nazmı bu kaş çatış Sabite Tur Gülerman - Şu İzmirin dağlarında
Safiye Erdeğer - Alimin evleri çamdan Safiye Erdeğer - Aşka gönül vermem Saime Sinan - Karardı mehtabım Selma Dağbaş - Derde çektin ah a kafir Selma Ersöz - Boyu fidan salınır Selma Ersöz - Haber bekliyorum bak yine ben Selma Sağbaş - Gel kalenderde sefa Selma Sağbaş - Geldi bezmi vuslata Selma Sağbaş - Gösterirken ruhri zerdi Semahat Özdenses - Her yerde bin hatıra
Semra Ersoylu - Avare gönül yine Semra Ersoylu - Bekledim gelecektin Semra Ersoylu - Beklerim her gün bu Sahillerde Semra Ersoylu - Benim şu yollardan Semra Ersoylu - Bir zamanlar maziye Semra Ersoylu - Göz göz oldu yüreğim Semra Ersoylu - Ömrümün asude Semra Ersoylu - Sevmediklerinle gönül Semra Ersoylu - Sönmez artık yüreğimde Semra Ersoylu - Şu bahtım gülmedi Serap Kuzey - Ay gülsün ufuktan
Serap Kuzey - İbrişim örmüyorlar Serap Kuzey - Şu dere yonca Serap Mutlu Akbulut - Sana bin bir özlemle Serpil Karaoğlam - Bu yaz sevdayı tattık Sevim Tanürek - Seninle Bir Sonbahar Suna Batıgün Konakçı - Bu yıl ada sensiz Suzan Güven - Bir güne benim gönlümü Süheyla Eren Kılıç - Leylakları sümbülleri Süheyle Eren Kılıç - Meclise gelir neşe saçarsın Şükran Akın - Aşkı Seninle Tattı
Tuğçe Becerikli - Bin hüzün çoktü yine Tuğçe Becerikli - Bir gönül vardı bende Tuğçe Becerikli - Gamzedeyim deva bulmam Tuğçe Becerikli - Gece sessiz ve karanlık Tuğçe Becerikli - Geçti hayal içinde Tuğçe Becerikli - Gönlümün ezhar içinde Tuğçe Becerikli - Leylakların hayalı Tuğçe Becerikli - Mümkünmü unutmak Tuğçe Becerikli - Ne dert kalır ne hüzün Tuğçe Becerikli - Neyden dökülen nağme Tuğçe Becerikli - Nice sevdi nice yandı Tuğçe Becerikli - O güzel bakışların beni Tuğçe Becerikli - Ruhuma gecenin matemini Tuğçe Becerikli - Sayd eyledi bu gönlümü Tuğçe Becerikli - Sen nazla gezerken Tuğçe Becerikli - Söyleyin güneşe bu gün Tuğçe Becerikli - Yüzüme bakma öyle
Turhan Öge - Bir gün karşılaşırsak Turhan Öge - Duydumki güzel son şarkıda Turhan Öge - Muhabbet bağına girdim Turhan Öge - Sen hep beni Turhan Öge - Sesimde şarkısı aşkın Turhan Öğe - Anlatılmaz bin dert ile Turhan Öğe - Anlatılmaz Bin Dert İle Turhan Öğe - Şarkılardan Fal Tuttum Turhan Öğe - Unutamıyorum Turhan Öğe - Yad Eller Aldı Beni
Tülin Kuşoğlu - Gönlümün Şarkısını Tülin Yakar Çelik - Gelsen bize akşam Tülin Yakarçelik - Gelsen Bize Akşamları Umut Akyürek - Bensiz Ey Gül Gülşeni Zeki Müren - Anar ömrümce gönül Zeki Müren - Canımın yoldaşı ol Zeki Müren - Geçti artık güzel günler Zeki Müren Ziya Taşkent - Aşkınla yandım harap Zuhal Eğilmez - Cana Sana Aşık Nice Bir Zuhal Eğilmez - Rüzgar susmuş
Şifreler = kemane
Alıntıdır.Teşekkür ederiz. | |
|