maviş Yönetici
| Konu: MURAT KEKİLİ ALBÜMLERİ 8th Mayıs 2010, 05:24 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][center] Murat Kekilli – Avara 2004Murat Kekilli – 01 – Avara Murat Kekilli – 02 – Ayrılık Murat Kekilli – 03 – Eşek Gözlüm Murat Kekilli – 04 – Tomarza Murat Kekilli – 05 – Yandı Bu Yürek Murat Kekilli – 06 – Vakti Geldi Murat Kekilli – 07 – Odalarım Murat Kekilli – 08 – Meyro Murat Kekilli – 09 – Gitme Döngüsü Murat Kekilli – 10 – Meşeler[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][center] Murat Kekilli – Bir Ahir Zaman 2006Murat Kekilli – 01 – Sana Gül Dedim Murat Kekilli – 02 – Ahir Zaman Murat Kekilli – 03 – Kahrında Hoş Lütfunda Murat Kekilli – 04 – Hayat Mı Bu Murat Kekilli – 05 – Sam Amcalar Murat Kekilli – 06 – Cümbür Cemaat Murat Kekilli – 07 – Döveceksin Dizlerini Murat Kekilli – 08 – Bir Masal Rüzgarı Murat Kekilli – 09 – Yeşil Başlı Gövel Ördek Murat Kekilli – 10 – Ayrılık Ayı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][center] Murat Kekilli – Bu Akşam Ölürüm 1999Murat Kekilli – 01 – Turnam Murat Kekilli – 02 – Bu Akşam Ölürüm Murat Kekilli – 03 – Barış Türküsü Murat Kekilli – 04 – Anadolu Benim Murat Kekilli – 05 – Dadaş Murat Kekilli – 06 – Karagözlüm Murat Kekilli – 07 – Aklıma Gelmeyecektin Murat Kekilli – 08 – Vay Be Murat Kekilli – 10 – Yar Deyi[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vay be Murat [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][center] Murat Kekilli – Yedialtı 2002Murat Kekilli – 01 – Söyleme Murat Kekilli – 02 – Gel Öpem Seni Murat Kekilli – 03 – Alır Seni Boşarım Murat Kekilli – 04 – Bir Çift Turna Murat Kekilli – 05 – Salını Salını Murat Kekilli – 06 – Çılgın Murat Kekilli – 07 – Köprüden Geçti Gelin Murat Kekilli – 08 – Kapat Kapıları Murat Kekilli – 09 – Beşinci Mevsim Murat Kekilli – 10 – Usandım Ben[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|